Артикул:
20433

Постільна білизна з захистом Cotton Box TEDDY

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплектація і розміри:

Ковдра 90х145

Подушка 35х45

Простирадло 120х160

Наволочка 35х45

захист на бічні спинки ліжечка 45х130 - 2 штуки

захист на спинку над головою 45х70 - 1 штука

Дитяча постільна білизна з захистом Cotton Box TEDDY відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Турецький виробник з бездоганною репутацією завоював любов і довіру споживачів далеко за межами своєї батьківщини. Текстиль складається з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується гіпоалергенні силіконізоване волокно. Комплект виготовлений в натуральних відтінках коричневого і світло - бежевого, білизна прикрашено красивим зображенням милого ведмедика, яке обовязково зацікавить і порадує малюка. Комплектується в фірмовий варіант подарункової упаковки.

Для дітей сон особливо важливий, адже саме вчасно відпочинку малюки відновлюють свої сили і ростуть. Поряд з ліжком і матрацом важливу роль в забезпеченні комфортного і здорового сну грає постільна білизна. Продукція здатна задовольнити найвибагливіших батьків. Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, яка характеризується високою щільністю і міцністю. Матеріал легкий і приємний на дотик, добре драпірується і важко мнеться. Натуральний склад не викликає подразнень і алергічних реакцій, що особливо важливо адже дитяча шкіра дуже чутлива.

Головною особливістю ранфорса вважається здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище. Влітку білизна порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися. Тканина вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, малюк не запариться і не буде потіти. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну і нервову систему.

Крій білизни продуманий до дрібниць. Маленькі дітки часто крутяться уві сні і не можуть контролювати свої рухи. Захисні бортики допоможуть запобігти травмам. Красива постільна прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, ліжко завжди буде виглядати бездоганно і привабливо.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання за допомогою миючих засобів . Ранфорс чудово переносить часті прання з високими температурами. Забруднення легко виводяться, це особливо важливо, адже маленькі дітки часто брудняться. Сушити виріб рекомендовано в распрямлённом вигляді в природних умовах, поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування. Текстиль славиться своєю зносостійкістю, воно зберігає свій привабливий зовнішній вигляд, форму і колір, навіть після 300 циклів машинного прання.

Купити високоякісне дитяче постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Представлений комплект - це першокласний вибір для своєї дитини, і в подарунок для рідних і близьких. Такий презент відрізняється універсальністю, точно стати в нагоді і буде використовуватися, приносячи радість малюкові і його батькам.

Деталі товару
20433

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Caillou Blue
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В інтерєрі дитячої спальні потрібні яскраві фарби для комфортної та активного життя. У цьому допоможе чудове дитяче постільна білизна з ранфорса від відомого турецького виробника ТМ Hobby. Мультиплікаційний герой...
TAC RNF DISNEY PINK PANTHER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC RNF DISNEY PINK PANTHER виконано з малюнком Рожевої Пантери по центру. Дуже миле, приємне на дотик білизна від фірми ТАС. Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект...
Love You Детский td 152
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний і веселий комплект постільної білизни для дітей з не менш веселим та запальним котом Гарфілдом. Постільна зроблено відомою торговою маркою Love You з сатиновою тканини високої якості. Ваші діти будуть раді...
Постельное белье Cotton Box BEBEK TAŞIT YEŞİL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вашим діткам сподобається якісну постільну білизну Cotton Box BEBEK TAŞIT YEŞİL в ліжечко від турецького виробника. Мяка тканина ранфорс ідеально підходить для комфортного сну і відпочинку маленьких діток. Завдяки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти