Артикул:
19844

Халат дитячий Gulen (Каченя)

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 11 бали. Ваш кошик буде загальним 11 бали який можна перетворити на ваучер на 11,00 грн.

226,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Халат дитячий Gulen (Каченя), від провідного турецького виробника домашнього текстилю, виготовлений відповідно до європейських стандартів високої якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання двостороння петельчатого махра. Поставляється у фірмовій поліетиленовій упаковці. Колекція має приємний дизайн, який припаде до душі юним модникам. Виріб представлено в білому, блакитному, рожевому і жовтому кольорі. Однотонна поверхня прикрашена високоякісної вишивкою у вигляді мультяшної качечки. Такий малюнок буде радувати і піднімати настрій, як своєму власникові, так і оточуючим.

Турбота про дітей, це головне завдання батьків. Високоякісний представлений махровий халат, забезпечить комфорт і затишок малюкові. Екологічно чистий натуральний склад виробу, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергічних реакцій та подразнень. Це дуже важлива характеристика, адже у дітей особливо чутлива шкіра, а халат найчастіше має прямий контакт з распаренной шкірою.

Махрова поверхню текстилю має ряд корисних властивостей і якостей, що робить виріб незамінним в побуті. Ворсисту структуру тканини забезпечують численні петельки, які витягують з слабо натягнутої нитки основи. Матеріал має високий ступінь гігроскопічності і здатний швидко поглинати вологу, моментально осушуючи шкіру. Хороша повітропроникність дозволяє текстилю швидко сохнути в природних умовах, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і появи неприємного затхлого запаху.

На дотик халатик дуже мякий та ніжний, подарує справжній затишок і турботу малюкові. Численні петельки створюють повітряний прошарок, завдяки чому, виріб має якість терморегуляції. В такому одязі дитині буде комфортно і тепло після прийняття водних процедур. Домашній текстиль налаштує на відпочинок і спокійне проведення часу.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, добре переносить часті машинні прання, це особливо актуально для дитячого вироби, адже малюки часто брудняться. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це дозволить зберегти мякість і ніжність поверхні, варто відмовитися від прасування. Матеріал відрізняється міцністю і зносостійкість, навіть при активній експлуатації збереже свій привабливий зовнішній вигляд, форму і властивості.

Купити пропоновану продукцію, можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це затребувана річ, вона в нагоді в кожному будинку де є діти. Корисне придбання, є чудовим подарунком для діток, з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
19844

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни TAC SPIDERMAN STRIKES
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудова знахідка для справжніх фанатів Людини-павука. Комплект постільної білизни для дітей SPIDERMAN STRIKES виготовлений турецьким проізводітелемTAC. Він зшитий з мякого і міцного ранфорса, на який нанесений...
Love You ch 036
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Весела морська губка Спанч Боб подарує Вашим дітям чудовий настрій на цілий день. Такий комплект постільної білизни безсумнівно сподобається всім без винятку: яскраві фарби, чудова мякість сатину і висока якість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти