Артикул:
18370

Дитячий плед Lissante 80 * 110

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 38 бали. Ваш кошик буде загальним 38 бали який можна перетворити на ваучер на 38,00 грн.

768,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Дитячий плед Lissante 80 * 110 від преміальної турецької торгової марки з виробництва високоякісного текстилю для дому. Продукція відповідає санітарним вимогам і високим стандартам європейської якості. Виробник дорожить своєю бездоганною репутацій і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. До складу виробу входить 100% акрил вищого сорту. Модель представлена в красивих пастельних відтінках бежевого, сірого, блакитного і молочного кольору. Плед з пряжі виглядає дуже ошатно і привабливо. Поверхня прикрашена витонченим вязаним візерунком з джгутиків і хусткової вязки. Комплектується виріб в зручний поліпропіленовий чемоданчик з ручками. Упаковка надійно захищає текстиль від забруднень, підійде для транспортування і подальшого зберігання пледа.

Плед - це універсальний виріб, яке знаходить широке застосування і є просто незамінною річчю, для перших років життя дитини . Текстиль можна використовувати в якості конверта, брати з собою на прогулянку, вкривати малюка замість ковдри, стелити на підлогу для гри. Акрил - це синтетичний матеріал нового покоління. Спочатку матеріал задумувався як альтернатива натуральної вовни. Зараз це дуже популярний і широко поширений матеріал. Така любов і довіру споживачів пояснюється унікальними властивостями і корисними якостями пан волокна.

Акрилова пряжа не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль володіє прекрасними зігрівальні властивості, плед подарує максимальний комфорт і затишок. Виріб мяке і ніжне на дотик, не мнеться і не втрачає своєї форми. До синтетичному матеріалу байдужі шкідливі комахи, на поверхні не росте цвіль.

Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині при 30 градусах. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби і спеціальні ополіскувачі. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійко до впливів сонячних променів.

Купити чудовий дитячий плед з акрилової пряжі можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Плед - це одна з необхідних дитячих речей. Пропонована модель стане прекрасним вибором для власної дитини. Виріб можна використовувати з перших днів, це чудова альтернатива стандартному конверту для виписки. Текстиль послужить прекрасним подарунком для молодих батьків і їх малюка з будь-якого приводу і нагоди. Будь то День народження, Водохреща або Новий рік.

Деталі товару
18370

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Nazenin  Ranfors  Teenage
rating 0 відгуків
1 482,00 грн
Комплект постільної білизни для підлітків Nazenin Teenage відрізняється набивним молодіжним малюнком і модною забарвленням. У комплект входить підодіяльник, простирадло і дві наволочки різних розмірів, все виконано...
Дитяче ковдру ARYA Tweet
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи від турецької торгової марки ARYA з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності зробить ліжко теплою і затишною. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти