Артикул:
17687

Плед Ельф дитячий 100х140 шерсть

З радістю пропонуємо для ваших діток мякий вовняний плед від українського виробника, високої якості, приємною мякості і за доступною ціною. Виробник використав найкраща сировина і натуральну овечу вовну, щоб ваші дітки могли відчувати себе комфортно в холодну пору року, а приємні і яскраві кольори в асортименті, будуть завжди дарувати гарний настрій.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 14 бали. Ваш кошик буде загальним 14 бали який можна перетворити на ваучер на 14,00 грн.

298,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Ельф дитячий 100х140 від українського виробника, що славиться використанням в своїй продукції тільки високоякісної сировини. Виріб складається з 100% новозеландської вовни. Щільність - 380 г / м 2 . Представлений в картатому візерунку, який створений з яскравих барвистих колірних ліній - червоного, молочного та чорного кольору. Краї оброблені щільною стрічкою. Такий плед обовязково прикрасить дитячу кімнату, зробить ліжко охайною і красивою.

Вовняний плед наділений надзвичайними властивостями, цілющими в тому числі. Так шерсть має здатність до терморегуляції, а теплозберігаюче якість дозволяє не тільки зігрівати, а й зцілювати мязи і суглоби від болю, збільшувати опірність організму до інфекцій. Антистатичність - благотворно відображається на серцево-судинній системі людини. Натуральне волокно екологічне і гігроскопічна, воно безпечне у використанні як для дорослих, так і для дітей, видаляє надлишки вологи, виводить її назовні, тим самим зберігаючи сухість вироби. Також матеріал повітропроникний, що дає можливість шкірі "дихати", перешкоджати появі парникового ефекту.

Особлива структура ворсу і наявність ланоліну в його складі, дозволяє робити масаж, який покращує кровообіг, призводить тиск в норму, а також налагоджує нервову систему. Така властивість надає можливість відпочити і набратися сил, адже сон буде міцним і спокійним.

Розміри вироби дозволяють використовувати його для різних призначень. Його завжди зручно взяти з собою на прогулянку з дитиною, або на пікнік, або в поїздку. Де б він не виявився, завжди зігріє свого господаря, укутає комфортом і затишком. А висока міцність, гарантує тривалу зносостійкість, щільність ж - передбачає багаторазову експлуатацію.

Мериносова шерсть має і таке надзвичайне якість як - самоочищення, а також перешкоджає поглинанню запахів, тому дане вони не вимагає частих чисток. Передбачено провітрювання і струшування. При наявності плям, можливе прання в делікатному режимі, з сушінням в природних умовах. Згодом виріб залишається у своєму первозданному вигляді, зберігає форму. Стійко до сонячних променів, вицвітання і линьки.

Купити такий плед можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника. Послужить універсальним і практичним подарунком. Порадує свого володаря відмінними характеристиками і привабливим зовнішнім виглядом.

Деталі товару
17687

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
Новозеландська шерсть 70%, поліестр 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforce My Little Pony Stars
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS.NV.TK My Little Pony Stars стане найулюбленішим комплектом для Ваших маленьких любителів мультфільмів про веселих і життєрадісних чарівних поні. Комплект...
Комплект постельного белья TAC DISNEY CARS RACING
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і веселий дитячий комплект постільної білизни Tac Disney Cars Racing підніме настрій Вам і Вашій дитині. Захоплюючий малюнок диснеївських персонажів мультфільму "Машинки" сподобається хлопчикові. Комплект...
Love You Детский комплект td 104
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для Ваших хлопчаків за мотивами коміксів Спайдермена. Торгова марка Love You зробила відмінне постільна білизна з сатину високої якості і приємною мякості, щоб діти могли...
Нещодавно переглянуто
Плед Ельф дитячий 100х140 шерсть Плед Ельф дитячий 100х140 шерсть
rating 0 відгуків
298,00 грн
З радістю пропонуємо для ваших діток мякий вовняний плед від українського виробника, високої якості, приємною мякості і за доступною ціною. Виробник використав найкраща сировина і натуральну овечу вовну, щоб ваші...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти