Артикул:
00014982

Серветки махрові Vianna (Мишки) 30 * 50 3 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

209,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір серветок - 30х50 см.

Кількість серветок в наборі - 3 шт.

Серветки є незамінним помічником господинь на кухні і в їдальні. Незважаючи на широкий асортимент нових матеріалів, вироби з натуральної махорки продовжують займати лідируюче місце за попитом. Така любов і відданість покупців, перш за все, обумовлені корисними якостями самої тканини. Чудові турецькі серветки допоможуть створити теплу домашню атмосферу і зроблять роботу на кухні більш приємною і комфортною.

Серветки махрові Vianna (Мишки) 30 * 50 3 штуки від лідируючого турецького виробника характеризуються високою якістю і доступною ціною. Текстиль виконаний в приємних відтінках блакитного, рожевого, бузкового та інших кольорів. Кожна серветка прикрашена зображенням популярного мишеня Міккі Мауса. Вишивка виглядає дуже яскраво і красиво, збереже свою привабливість на весь період експлуатації. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці, яка теж прикрашена зображенням Міккі.

Продукція сертифікована і відповідає встановленим санітарним нормам. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. До складу входить 100% бавовна Егейського походження. Текстиль гіпоалергенний і безпечний навіть для самої ніжної дитячої шкіри.

Поверхность серветок пухнаста і мяка, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Численні ворсинки отримують шляхом витягування петельок з нитки основи. Завдяки такому способу плетіння ниток, махра має високу міцність і гігроскопічність. Текстиль допоможе швидко осушити будь-яку поверхню.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Оптимальна температура води становить 40-60 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, без вмісту хлору та барвників. Сушити серветки слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль стійкий до впливу сонячних променів. Виріб прекрасно збереже свою форму, колір і привабливість навіть після 500 прань.

Чудовий набір можна купити оптом і в роздріб. Робити покупки в нашому інтернет магазині завжди приємно і вигідно. Оформити замовлення можна в будь-який час не виходячи з дому. Модель стане чудовим вибором для власного користування. Роблячи покупку, згадайте про родичів і друзів адже скоро Новорічні свята. Домашній текстиль послужить універсальним презентом з будь-якого приводу і нагоди

Деталі товару
00014982

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Ayben кави
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір вафельних рушників на кавову тематику. Різні відтінки неодмінно порадую Вас і Ваших близьких. Відмінна якість даних рушників дозволить Вам наповнити кухню приємним відчуттям комфорту і затишку....
skatert-Cicek-Hira-gobelen-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Hira від відомого турецького виробника вийшла цікавою і красивою. Поєднання мякої гобеленової тканини і оригінального малюнка з ниток жаккардового переплетення створюю приємне враження. Безсумнівно...
salfetki-duygu-bamboo-30-50-6-shtuk-v-korobke
rating 0 відгуків
510,00 грн
Купити бамбукові серветки Duygu bamboo в подарунковій упаковці від турецького виробника - зробити приємний подарунок для близьких і отримати приємне прикраса для Вашої кухні. Мяка махра легко вбирає вологу і має...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти