Артикул:
23063

Серветки махрові Gulcan Mouse 30 * 50 2 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

169,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Як в симфонії важлива кожна нота, так і в створенні домашнього затишку важлива кожна деталь. На кухні зокрема не обійтися без кухонних серветок вони є незамінним помічником господинь. Текстиль допомагає підтримувати чистоту і робить роботу на кухні приємною і комфортною. Пропоновані серветки від турецького виробника вразять своєю високою якістю і стануть найулюбленішими в побуті.

Серветки махрові Gulcan Mouse 30 * 50 2 штуки приємно порадують своїм дизайнерським оформленням. Текстиль виконаний в приємних пастельних відтінках рожевого, блакитного, бежевого і інших кольорів. Кожна серветка в наборі прикрашена чудовою вишивкою в ідеї зображення кумедних мишенят, героїв найпопулярніших дитячих мультиків про Міккі Мауса і Тома і Джері. Текстиль порадує всіх членів сімї і забезпечить гарний настрій за святковим столом. Поставляється набір в подарунковій упаковці, яка прикрашена аналогічними малюнками.

До складу пропонованої продукції входить 100% бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Такий вид рушників вважається класичним і користується найбільшим попитом у покупців. Така любов і відданість споживачів обумовлена корисними властивостями цього матеріалу. Почнемо з того, що екологічно чистий склад в не викликає алергії і подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Текстиль має високі показники гігієнічності та гігроскопічності. Численні петельки миттєво абсорбують рідину.

Текстиль не вимагає спеціального догляду. Серветки можна прати в пральній машині при температурі води 40-60 градусів. Рекомендується прати виріб окремо від речей з металевою фурнітурою і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити серветки слід при природних умовах. Текстиль стійкий до впливу ультрафіолетових променів, прекрасно зберігає первинну форму і колір. Навіть після 500 прань виріб буде виглядати привабливо, і радувати своєю пухнастою поверхнею.

Казковий набір кухонних серветок можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Напередодні Нового року, який буде проходити під знаком білого щура текстиль із зображенням мишенят особливо актуальний. Слід зазначити, що це прекрасний варіант презенту для родичів і друзів з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Робити покупки оптом завжди вигідніше, а попереду стільки Новорічних свят. Такий презент завжди стати в нагоді і точно буде використовуватися в побуті.

Деталі товару
23063

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-ED-301
rating 0 відгуків
811,00 грн
Скатертина Verolli ED-301 виконана з мякого Поликоттон і прикрашена вишивкою з ниток жаккардового переплетення. Така скатертина прикрасить і доповнить інтерєр Вашої кухні, подарує святковий настрій. Мяка тканина...
skatert-arya-delanto-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Delanto Krem-Beyaz від відомого турецького виробника стане приємним придбанням для Вас або ж подарунком для Ваших близьких. Мяка жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і підкреслена...
Скатертm KAYAOGLU  Lux Dantella
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Відомий турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину на стіл KAYAOGLU Lux Dantella gumus . Чудове полотно високої щільності прикрашено гарними квітами, виконаних з використанням жаккардового переплетення. Це...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти