Артикул:
00014982

Серветки махрові Vianna (Новий рік) 30 * 50 3 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір серветок - 30х50 см.

Кількість серветок в наборі - 3 шт.

Складно уявити собі побут сучасної людини без махрових виробів, вони є в кожному будинку, і особливе місце займають на кухні. Кожна господиня знає, що завжди зручно мати під рукою серветку, яка швидко вбирає вологу. Для зручності краще мати кілька виробів, що б міняти їх, коли одне сохне. Лідируючий турецька виробник пропонує прекрасний багатофункціональний набір махрових серветок, який задовольнить найвибагливіших покупців.

Серветки махрові Vianna (Новий рік) 30 * 50 3 штуки в святковому дизайні порадують всіх членів сімї. У набір входять три серветки білого, червоного і світло - зеленого кольору. Кожен виріб прикрашено новорічним малюнком в ідеї вишивки. Текстиль виглядає дуже ошатно і допоможе створити атмосферу зимової казки в кожному будинку. Серветки підійдуть, як для щоденного використання на кухні, так і для сервіровки святкового столу.

Вперше створене в 18 столітті в Туреччині махровий плетіння швидко стало популярним в Європі та до сих пір не винайшли нічого кращого і більш практичного, ніж рушники з махорки. До складу пропонованої продукції входить 100% бавовна. Текстиль повністю гіпоалергенний і відповідає встановленим санітарним нормам. Поверхня мяка і ніжна, вироби відмінно підійдуть для рук.

Серветки прекрасно вбирають вологу, що дозволяє зробити будь-яку поверхню сухою за мінімальний час. Компактний виріб можна взяти з собою в подорож або на прогулянку з дитиною. Завдяки щільному переплетення ворсинок між собою, матеріал має високу міцність, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Серветки відмінно переносять часті машинні прання і зберігають свій новий зовнішній вигляд і корисні властивості. Для прання підійдуть нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвника, рекомендована температура вода становить 40-60 градусів. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. Слід уникати прямих джерел тепла, які можуть примяти петельки.

Придбати чудовий новорічний набір можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і справжньою окрасою столу на новорічні свята. Виріб послужить чудовим варіантом презенту для родичів і друзів на Новий рік. Різдво та інші зимові свята.

Деталі товару
00014982

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Mira-160-220-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Mira створена для Вашого задоволення і радості Ваших гостей, відомим турецьким виробником. Мяка гобеленова тканину розшита прекрасним малюнком з жакардових ниток, що робить скатертину неповторною і...
skatert-love-160-220
rating 0 відгуків
1 244,00 грн
Красива скатертина на стіл Love від турецького виробника прикрасить романтична вечеря і подарує Вам гарний настрій. Виконана з мякою гобеленової тканини і прикрашена оригінальним малюнком, довго буде зігрівати Ваш...
Салфетки вафельные Nilteks 50*70 3 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір вафельних серветок для кухні від турецького виробника Nilteks. Серветки на стіл мають яскраві кольори і красиву якісну вишивку на різну кухонну тематику. Серветки можна прати в машинці, вони легко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти