Артикул:
23052

Серветки Philippus, Two Dolphins бамбукові 30 * 50 3 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Домашній затишок складається з безлічі дрібниць і деталей. Текстиль допомагає створити комфортний побут і робить роботу на кухні більш приємною. Прекрасні пухнасті серветки від провідного турецького виробника подарує шкірі рук свою ніжність і шовковистість.

Серветки Philippus, Two Dolphins бамбукові 30 * 50 3 штуки відмінно впишуться в будь-який інтерєр кухні або їдальні. Одне рушник в наборі виконано в білому кольорі, два інших рушники кольорові. Текстиль прикрашений акуратним бортиком з вишивкою. Рослинний малюнок виглядає органічно і елегантно. Поставляється набір в презентабельною подарунковій упаковці з картону.

До складу пропонованого вироби входить натуральне бамбукове волокно, яке має унікальні властивості. Бамбук має природні антисептичні та антибактеріальні властивості, які зберігаються при його обробці. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Поверхня дуже ніжна і шовковиста.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю, численні петельки швидко абсорбують вологу. Пухка структура тканини вільно пропускає повітря, завдяки цьому серветки швидко сохнуть. На поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми, і як слідство не зявляється неприємний затхлий запах. Текстиль можна використовувати в якості маленьких рушників для рук, вони мякі і не викликають алергічних реакцій.

Текстиль добре піддається прання, що дуже важливо для кухонного вироби. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Оптимальний температурний режим складає 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити серветки слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль зберігає свою форму, колір і зовнішній вигляд навіть після 300 прань. Виріб не потребує прасування.

Шикарний набір махрових серветок можна придбати, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю і зроблять покупку вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Модель подарує затишок і комфорт, є відмінним вибором для власного користування. Текстиль послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб точно стане в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
23052

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-freecoton-30-50-stolovie-pribori-3-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Freecoton 30 * 50 шеф кухар , виглядають оригінально і цікаво. Турецький виробник використовував бавовняну тканину високої якості, щоб ви могли порадувати себе приємною покупкою і чистотою під час...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти