Артикул:
22804

Фартух Durul з полотенічком

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 5 бали. Ваш кошик буде загальним 5 бали який можна перетворити на ваучер на 5,00 грн.

109,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З турботою про ваш комфорт і зручність на кухні, раді запропонувати Вам чудовий фартух з рушником Durul від турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з бавовняної тканини і двосторонньої махри, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час приготування улюблених страв.

Турецький виробник і відомий бренд Durul в своїй продукції завжди використовує натуральна сировина і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі пледа, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Купити фартух з рушником Durul з бавовняної тканини, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль і текстиль для кухні, від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Такий фартух обовязково стане справжнім помічником на кухні і приємною покупкою для вас і ваших близьких. Подарункова упаковка від виробника, дозволить також подарувати ці рушники родичам і друзям.

Бавовняні вироби не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як вони не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити фартух з рушником Durul можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ , Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22804

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-ed-07
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити скатертину Verolli ED-07 - краще рішення для прикраси Вашого будинку на тривалий час. Білосніжна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і має високу щільність. Такий скатертиною Ви прикрасите Вашу...
skatert-Tropik-bamboo-white
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка скатертину Tropik bamboo створена з тканини високої якості на основі бамбукового волокна, що так само відображено і в красивому малюнку вишитих бамбукових гілочок. Кремова поверхню скатертини має прекрасну...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти