Артикул:
22234

Серветки Manor 30 * 30 12 штук 650 г / м2

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Manor 30 * 30 (12 штук), від виробника, вихідця з Туреччини, який славиться високоякісним товаром і оригінальними дизайнерськими рішеннями продукції. Тривалий час займає лідируючі позиції серед гігантів текстилю. Представлені серветки виконані з 100% бавовни, тканина виконання - двостороння махра, відрізняються високою щільністю - 650 г / м 2 . Вироби в наборі різної кольорової палітри, але всі вони мають спокійні тони, мякі для погляду. Вся композиція виконана в одному стилі, на кожній серветці присутній прекрасно виконаний вибитий візерунок, у вигляді горизонтальних ліній. Пропонується в фірмовою подарунковій упаковці.

Важливість текстилю в побуті неможливо оцінити. Він доповнює і вносить завершальний штрих в будинок кожного, надає затишок і комфорт. Пропоновані серветки обовязково зроблять "гніздечко" саме таким, прикрасять кухню і завжди прийдуть на допомогу в повсякденності. Такий текстиль універсальний і практичний, він з легкістю очистить будь-яку поверхню, послужить як прихватка, або ж стане в нагоді під час поїздки і відпочинку.

Натуральність такого виробу, дозволяє застосовувати їх абсолютно всім, так як є безпечним та екологічно чистим, а також гіпоалергенним. Роздратування або потертості на тілі виключені, тому власникам чутливої шкіри і за дітей можна не хвилюватися. А обраний виробником матеріал - фроте, лише доповнює серветки високими характеристиками.

Махра давно полюбилася споживачами, так як має і чудовий зовнішній вигляд, і володіє прекрасними якостями. Гігроскопічність, повітропроникність - це все про фроте, така здатність дозволяє швидко осушувати поверхні, абсорбувати всю вологу і виводити її назовні, тим самим перешкоджаючи утворенню патогенних мікроорганізмів, грибків і плісняви. Текстура махрових серветок дуже мяка і приємна на дотик, петельчатого основа під час експлуатації виробляє мікромасаж, що благотворно впливає на циркуляцію крові. Щільність, міцність і зносостійкість такого виробу не ймовірно висока, користування триватиме багато років, що неодмінно порадує свого власника.

Доглядати за таким текстилем легко. Досить використовувати цикл машинного прання і миючі засоби, при температурі 40 градусів. Навіть при багаторазовій чищенні, вироби не піддаються деформацій і линьки, зберігають свій первісний вигляд. Сушити рекомендується в природних умовах.

Купити такі чудові махрові серветки можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Цінова політика Вас здивує і приємно порадує. Купуючи домашній текстиль себе додому, подумайте, може варто презентувати такий набір своїх близьких, вони обовязково оцінять такий висококласний подарунок.

Деталі товару
22234

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
650 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатертина TAC Hotel Life
rating 0 відгуків
697,00 грн
Відмінна скатертину від торгової марки ТАС буде радувати Вас своєю білосніжною красою і відмінною якістю виконання довгий час. Купити скатертину з сатину - прикрасити кухню, вітальню, щоб Ви і Ваші друзі могли...
salfetki-nilteks-luxurious-2-shtuki-50-70-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вафельні серветки Nilteks Luxurious - безсумнівно відмінне придбання для Вашого будинку. Мяка тканина з кращого турецького бавовняного волокна добре вбирає вологу і має високу щільність і легко переносить часте...
Скатерть KAYAOGLU  Lux Dantella Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 291,15 грн 1 519,00 грн
Красива і якісна скатертину від турецького виробника, прикрасить Ваш святковий стіл, подарує гарний настрій від спілкування з рідними і близькими і стане гідним доповненням свята. Мяка жакардова тканина прикрашена...
salfetki-hobby-meyve-30-50-3-shtuki-v-upakovke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові серветки Hobby Meyve від відомого турецького виробника текстильної продукції для дому, стануть найкращим придбанням для Вас і Ваших близьких. Мяка бавовняна тканина легко вбере в себе пролиту воду або сік,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти