Артикул:
22208

Серветки махрові Gulcan, Swan, Deep 30 * 50 3 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для створення тепла і домашнього затишку важлива кожна дрібниця. Незамінним помічником господинь на кухні є кухонні серветки. Незважаючи на появу все нових матеріалів лідируюче місце за попитом займають вироби з натуральної махорки.

Пропонований текстиль має приємне дизайнерське оформлення. Модель виконана в красивих пастельних відтінках бежевого, бузкового і рожевого кольору. Кожне Рушничок прикрашено елегантною вишивкою, серед інших квіткові композиції та кухонний тематика. Текстиль стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру кухні і їдальні. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Набір Gulcan, Swan, Deep 30 * 50 від провідного турецького виробника складається з трьох серветок з двосторонньої петельчатого махорки. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Поверхня серветок ніжна і приємна на дотик ними приємно витирати руки і можна використовувати в якості дитячого полотенчика. Виріб здатне вбирати велику кількість вологи, ворсиста структура тканини збільшує гігроскопічність бавовни. Текстиль вільно пропускає повітря, завдяки цьому виріб швидко сохне, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і як наслідок поява неприємного затхлого запаху.

Пропонований текстиль характеризується практичністю і високою зносостійкістю. Навіть після 300 прань вироби збережуть свій привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600 - 700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби, які не містять відбілювача. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Гладити серветки не потрібно, так як гаряча поверхня праски може примяти петельки махорки.

В нашому інтернет магазині прекрасний кухонний текстиль можна купити оптом і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Набір стане прекрасним придбанням в власний будинок і подарує масу приємних емоцій від експлуатації. Полотенчика для кухні стануть в нагоді всім і послужать чудовим варіантом невеликого презенту для родичів і друзів. Піднести текстиль можна з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік, 8 березня або День народження.

Деталі товару
22208

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Hira-gobelen-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Hira від відомого турецького виробника вийшла цікавою і красивою. Поєднання мякої гобеленової тканини і оригінального малюнка з ниток жаккардового переплетення створюю приємне враження. Безсумнівно...
skatert-arya-downey-kahve-beyaz-156-229
rating 0 відгуків
4 203,00 грн
Скатертина на стіл Arya Downey Kahve-Beyaz чудове придбання для будь-якої господині, яка шукає не тільки практичність, але і красу і вишуканість. Турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину, щоб Ви і Ваші...
salfetki-hobby-meyve-30-50-3-shtuki-v-upakovke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові серветки Hobby Meyve від відомого турецького виробника текстильної продукції для дому, стануть найкращим придбанням для Вас і Ваших близьких. Мяка бавовняна тканина легко вбере в себе пролиту воду або сік,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти