Артикул:
22207

Серветки махрові Swan, Gulcan, Deep 30 * 50 2 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Високоякісні серветки махрові Swan, Gulcan, Deep 30 * 50 від провідного турецького виробника стануть чудовою прикрасою кухні і їдальні. У набір входить дві серветки красивих пастельних відтінків, серед яких рожевий, бежевий, бузковий колір. Кожен виріб прикрашено шикарною вишивкою на кухонну або квіткову тематику.

Серветки є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Незважаючи на широкий асортимент сучасних тканин, лідируюче місце за попитом займають вироби з натуральної махорки. Така любов і відданість покупців обумовлена хорошими експлуатаційними якостями і корисними властивостями самого матеріалу.

Унікальна петельчатого структура наділяє текстиль високу гігроскопічність. Серветки здатні швидко осушити будь-яку поверхню. Пориста структура вільно пропускає повітря, виріб швидко висихає, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і як наслідок появи неприємного затхлого запаху. В ставши пропонованої продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Текстиль не викликає алергії і відповідає міжнародним санітарним нормам.

Зручні і компактні серветки зручно використовувати не тільки в побуті їх можна взяти з собою в дорогу або на прогулянку з дитиною. Виріб мяке і приємне на дотик, діткам обовязково сподобатися витиратися таким рушничком. Привабливий зовнішній вигляд дозволяє використовувати текстиль для сервіровки святкового столу.

Махрові серветки характеризуються міцністю і високою зносостійкістю. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свій привабливий вигляд і корисні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити вироби слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль не потребує прасування, гарячі поверхні можуть призвести до деформації петельок і поверхня втратить свою пухнастість.

Високоякісні серветки можна купити оптом і в роздріб. Ціни нашого інтернет магазину приємно порадують своєю демократичністю. Модель стане чудовим вибором і вигідним капіталовкладенням, текстиль прослужить довгі роки активної експлуатації. Виріб можна піднести в якості невеликого подарунка для родичів і друзів. Текстиль комплектується в гарну картонну коробку від виробника, витрачатися на подарункову упаковку не доведеться.

Деталі товару
22207

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Samanyolu-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 672,80 грн 1 968,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Samanyolu - це прекрасний елемент декору, яким Ви зможете прикрасити стіл і доповнити Вашу кімнату красивою деталлю. Турецький виробник використовував кращу тканину високої щільності для того,...
skatert-Tropik-bamboo-white
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка скатертину Tropik bamboo створена з тканини високої якості на основі бамбукового волокна, що так само відображено і в красивому малюнку вишитих бамбукових гілочок. Кремова поверхню скатертини має прекрасну...
salfetki-pupilla-kdf-30-50-6-shtuk
rating 0 відгуків
471,00 грн
Чудові серветки Pupilla Kdf 30 * 50 6 штук від відомого турецького виробника виконані з щільної махрової тканини високої якості, на основі 100% бавовняного волокна. Серветки легко вбирають вологу, маю приємні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти