Артикул:
22206

Набір для кухні Nur з фартухом 5 предметів


Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

219,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий фартух Happy з рушником від відомого турецького виробника. Комплект виконаний якісно з кращих матеріалів, легко чиститься і переносить часту прання у пральній машині. Нейтральний малюнок і...
Опис

Для створення атмосфери тепла і домашнього затишку важлива кожна дрібниця. Набір для кухні Nur з фартухом з 5 предметів полегшить домашня праця домогосподаркам і підніме настрій. Високоякісний турецька текстиль користується великою популярністю далеко за межами своєї батьківщини. Поставляється комплект в упаковці з фірмовим логотипом.

Всі предмети в наборі оформлені в одному стилі і мають привабливий дизайн. Текстиль стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру кухні. Набір представлений широким асортиментом моделей з різним принтом в приємних кольорах. Рушник виконано з велюр - махорки, халат і прихватки пошиті з бязі. До складу продукції входить натуральна бавовна.

Міцна бязь стійка до механічного впливу і володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль володіє високою гігроскопічністю, рушник швидко осушить будь-яку поверхню. Тканина вільно пропускає повітря, завдяки цьому виріб швидко сохне, це виключає розмноження патогенних мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху.

Зручний і привабливий фартух захистить домашній одяг від небажаних забруднень і дозволить виглядати стильно і привабливо навіть на кухні. Прихватки можна так само використовувати в якості підставки під гаряче це дуже зручно і практично. Рушничок мяке і приємне на дотик ідеально підійде для витирання рук, столових предметів і різних поверхонь. Виріб зручно мати під рукою під час готування, тому фахівці передбачили надійну фіксацію рушники на фартусі.

Текстиль простий в побуті і добре переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів, це гарантує чистоту і гігієнічність. Виріб швидко сохне при природних умовах і не боїться впливу сонячних променів. Текстиль довгий час збереже свій привабливий новий зовнішній вигляд і корисні якості.

Пропонований кухонний набір можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступна ціна зробить покупку ще більш приємною і вигідною. Модель стане чудовим придбанням для себе. Текстиль в нагоді в кожному будинку і зробить побут комфортнішим. Набір можна піднести в якості невеликого презенту для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди або в знак подяки.

Деталі товару
22206

Характеристики

Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Gloria-krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Gloria стане чудовою прикрасою Вашої вітальні або лоджії! Турецький виробник використовував мяку тканину високої якості і реалізував цікаве дизайнерське рішення, щоб Ви могли прикрасити Ваш...
salfetki-нagmur-30-50-mahrovie-2-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Yagmur 30х50 махрові 2 штуки від відомого турецького виробника порадують Вас відмінною якістю виконання, мякою махрою, приємними відтінками і красивою вишивкою. Серветки зроблені на основі бавовняного...
skatert-KAYAOGLU-Sun
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красива скатертина на стіл KAYAOGLU Sun має приємну текстуру, адже вона зроблена з мякої тканини високої якості і прикрашена малюнком з жакардового переплетення ниток. Скатертина має круглу форму діаметром 160 см, що...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти