Артикул:
22205

Серветка кругла Yasemin діаметр 55

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 4 бали. Ваш кошик буде загальним 4 бали який можна перетворити на ваучер на 4,00 грн.

95,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кухонні полотенчика - це перші помічники на кухні, вони роблять процес приготування страв більш швидким, при цьому виконуючи функцію декорування кімнати. Такого роду виріб є з алфетка Yasemin , яка за своєю формою кругла, її діаметр становить 55 Ø .

Відмінною рисою даного продукту є те, що серветка виконана з бавовняного волокна, яке дуже цінне через своїх властивостей і популярне в побуті. Виріб є екологічним, що говорить про відсутність використання агресивних хімікатів під час виробництва, а значить, що повністю безпечне для здоровя людини.

Чудо властивістю бавовни - є виняткова натуральність і антибактеріальний ефект, він запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів, виключає появу грибка. Також бавовняне волокно гіпоалергенні, що важливо для власників чутливої шкіри, воно виключає пошкодження і роздратування на шкірі.

Серветка має гігроскопічність, вбирає вологу моментально і також швидко сохне, що дуже актуально для кухні. Така властивість також запобігає появи запаху. За своїм складом тканину дуже щільна і зносостійка, що дозволяє проводити прання у пральній машині з миючими засобами багаторазово. А також виріб стійкий до вигорання, і тканини не властиво створювати заломи, мнуться.

Кругла форма надає універсальності в користуванні, серветку зручно брати з собою куди завгодно, можна використовувати як прихватку або замість підношення, використовувати замість слинявчика. Займає набагато менше простору, ніж кухонні полотенчика класичної форми.

Пропонована серветка в асортименті різної кольорової гами з милими дрібним малюнком. Кольори дуже насичені, соковиті, виключно досягнуті натуральними фарбами, що говорить про безпеку такого виробу. Серветки складаються з салатового, оранжевого, блакитного і білого кольору. На виробах присутній вишитий малюнок - птиці, гриби, фрукти-овочі, жолуді. Краї акуратно обрамлені яскравою стрічкою різних відтінків. Незвична кругла форма по особливому вписується в інтерєр, додає якусь родзинку.

Купити таку чудову серветку можна в нашому інтернет-магазині, в опт і в роздріб. Серветка представлена в упаковці від турецького виробника, який давно став відомим, завдяки якісному товару. Таке придбання послужить відмінним подарунком для себе і інший іншої хазяйки.

Деталі товару
22205

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-ED- 02
rating 0 відгуків
1 159,00 грн
Скатертина Verolli ED-02 - це красивий аксесуар для Вашої кухні на кожен день, або ж яскрава прикраса для святкового столу. Скатертина виконана з гобеленової тканини, має нейтральний малюнок виконаний за допомогою...
salfetki-nilteks-lux-3-shtuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
254,00 грн
Серветки Nilteks LUX 3 штуки зроблені турецьким виробником з щільної бавовняної тканини високої якості для Вашого комфорту на улюбленій кухні. Серветки легко вберуть вологу, зметуть прокидається борошно і...
skatert-verolli-ed-90
rating 0 відгуків
998,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій....
салфетки Pupilla Jakarli dray 30*50 6 штук
rating 0 відгуків
467,00 грн
Асортимент наших серветок для кухні поповнився новим набором від турецького виробника Pupilla . Відмінні шість махрових двосторонніх серветок приємно здивують Вас своєю мякістю, і додадуть вашій кухні затишку. Вони...
skatert-Verolli-Buta-Royal-Ring-8-predmetov
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина Verolli Buta Royal Ring доповнена серветками з восьми штук і декоративними власниками одна з кращих скатертин, які Ви бачили. Завдяки високій якості виконання гобеленова тканину вийшла дуже мякою і має...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти