Артикул:
22193

Серветки махрові Gulcan 30 * 50 6 штук

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кухонна начиння складається з багатьох елементів і однією з її складових є серветки, які в потрібний момент приберуть зайву вологу, будуть на підхваті. У той же час, вони декорують кімнату, представляючи собою яскраві вкраплення в інтерєр. Настільки з важкою місією справляться серветки Gulcan, розміром 30 * 50. Вони махрові, турецького виробництва з 100% бавовни, в наборі йде шість штук.

Виготовлені серветки з натурального волокна, за рахунок чого наділені різними перевагами. Так бавовна є екологічним, а значить, що безпечним у використанні. Володіє гіпоалергенним властивістю, запобігає потертості і роздратування, підходить для користування людьми з чутливою шкірою.

Махра високої щільності, досягли такого результату за рахунок кручення нитки і висоти петель, також відзначається висока зносостійкість, а значить, буде використовуватися довговічне, при цьому зберігаючи первозданний вигляд, так як матеріал стійкий до линяння і вицвітання, не піддається деформації і вигоряння. Відзначається відмінна гігроскопічність і повітропроникність, з дотиком шкіри моментально поглинається вся волога, але при цьому серветки швидко висихають, не даючи зявиться запаху. Це також повязано і з тим, що махра володіє антибактеріальним властивістю, запобігає розмноженню мікроботворних організмів, розвиток грибка.

Серветки не вимагають особливого догляду, зберігають форму і колір, навіть після багаторазових прань. Стійкі до вицвітання і вигорання. Тому довгі роки радують своїм красивим видом. Поверхня залишається така ж мяка і пухнаста, приємна на дотик.

У нашому магазині набори таких серветок представлені в квіткової тематики. Колірна гамма дуже широка, є серветки як приглушених тонів, так і дуже яскравих соковитих кольорів. Вироби пропонуються в відтінках рожевого, зеленого, синього, коричневого і молочного. Візерунки виконані за допомогою вишивки, польові квіти виглядають дуже гармонійно і красиво, краю серветки ретельно оброблені, при цьому мають акуратний вигляд. Набір розташований в оригінальній презентабельною упаковці з ручками від виробника.

Такий дивний набір серветок можна купити в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують. Послужить не тільки практичним, але і досить оригінальним подарунком. Підійде для різного роду заходів, захопить свого майбутнього володаря.

Деталі товару
22193

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-ayben-adorn-lux-45-70-3-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
203,00 грн
Серветки Ayben, Adorn LUX від турецького виробника виконані з бавовняної ткнути високої щільності і прикрашені оригінальною тематичної вишивкою. Такі серветки допоможуть вам підтримати чистоту на кухні, прибрати...
скатерть Verolli Dragon
rating 0 відгуків
370,00 грн
Це дуже оригінальна скатертину Verolli Dragon турецького виробництва створена для дійсно екстравагантних і екстраординарних покупців. Скатертина зроблена з гобеленової тканини, доповненої оригінальним малюнком, з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти