Артикул:
21929

Серветки Durul однотонні 30 * 50 12 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

375,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Durul 30 * 50 (в наборі 12 штук) представлені турецьким виробником, який давно став лідером в текстильній промисловості, за рахунок високої якості своєї продукції. Серветки виготовлені з 100% бавовни, тканина виконання - двостороння махра. Пропонуються як в насиченою соковитою кольоровій гамі, так і в мяких тонах - однотонні. В асортименті є рушники оранжевого, блакитного, рожевого, а також молочного і білого кольору. Бортик серветок прикрашений вишивкою, нитки мають приємний атласний блиск, візерунок собою являє текстуровану горизонтальну лінію. Такий текстиль допоможе зробити акцент на кухонному інвентарі, обовязково будуть радувати погляд і стане в нагоді в побуті. Комплектуються в упаковку від виробника.

Домашній побут, особливо кухонні потреби, просто вимагають наявність серветок. Адже постійно доводиться щось витерти або осушити. Саме тому пропоновані кухонні серветки будуть як не можна до речі. У них є особливість, що ще більше робить їх затребуваними, а саме - вони натуральні по складу, з незвичайною мякою махрової поверхнею, дуже приємні на дотик.

Екологічність сировини забезпечує безпеку в користуванні такого виробу, виключаються будь-які алергічні реакції і потертості на шкірі, рекомендуються для користування дітьми. Махрова тканина серветок має пухку структуру і довгий ніжний ворс, а також відрізняється гігроскопічністю і повітропроникністю, а це значить, що волога швидко абсорбується, осушує миттєво поверхню, але в той же час, виріб на довго не затримує рідини, тим самим не дозволяючи поширюватися хвороботворним мікроорганізмам.

Матеріал відрізняється також міцність і зносостійкість, це дає можливість експлуатувати текстиль тривалий час без шкоди для нього. Форма і колір залишаться в первозданному вигляді.

Догляд за таким текстилем не вимагає багато зусиль. Досить прати у пральній машині при температурному режимі 40 градусів. Сушити рекомендується в природних умовах, запобігти потраплянню прямих сонячних променів. Тоді текстиль збереже всі свої якості, буде таким же щільним і довговічним, виключить будь-яку деформацію.

Купити такі махрові серветки можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Приємні демократичні ціни обовязково порадують, дозволять придбати текстиль себе додому і своїм близьким. Такий презент буде завжди потрібен, він стане в нагоді в домашньому використанні, а за рахунок практичного розміру, серветки можна брати з собою на прогулянки, в дорогу і на відпочинок. Кухонний текстиль стане чудовим подарунком до будь-якого свята.

Деталі товару
21929

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-magija-sna-145-220
rating 0 відгуків
1 030,00 грн
Скатертина "Магія Сну" зроблена якісно з мякої тканини високої щільності відомим виробником, зарекомендували себе, як один з кращих виробників текстильної продукції для дому. Скатертина прикрашена етнічними...
skatert-verolli-usd-02-gobelen
rating 0 відгуків
1 186,00 грн
Скатертина Verolli USD-02 має приємний колір і цікавий малюнок. Зображення валюти і доларових знаків приємно здивує Ваших гостей. Скатертина виконана з гобеленової тканини, має мяку текстуру і високу щільність, яка...
skatert-Verolli-ED-301
rating 0 відгуків
811,00 грн
Скатертина Verolli ED-301 виконана з мякого Поликоттон і прикрашена вишивкою з ниток жаккардового переплетення. Така скатертина прикрасить і доповнить інтерєр Вашої кухні, подарує святковий настрій. Мяка тканина...
skatert-verolli-med-2001
rating 0 відгуків
1 430,00 грн
Скатертина Verolli Med-2001 зроблена з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником. Білосніжна полотно скатертини прикрашено оригінальним малюнком з жакардових ниток, що додає більшої краси і...
nabor-salfetok-tivolyo-home-cupfly-3-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір серветок Tivolyo Home CUPFLY зроблений з білої вафельної тканини на основі кращого турецького бавовни. Кожна серветка прикрашена красивою вишивкою у вигляді чашечки з метеликом. Серветки добре вбирають вологу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти