Артикул:
20829

Серветки Fushia вафельні 45 * 70 2 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір серветок Fushia вафельні 45 * 70 2 штуки від широко відомого турецького виробника з бездоганною репутацією. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, поверхня вафельная. Набір складається з білої і кольорової серветки, які прикрашені красивим бортиком із зображенням квіток троянд виконаних в техніці вишивки хрестиком. Ніжні і елегантні вироби прекрасно впишуться в інтерєр кухні і їдальні. Комплектується в подарункову упаковку з логотипом фірми. Кожна серветка перевязана атласною стрічкою.

Кухонні серветки необхідна річ в кожному будинку, вони допомагають господаркам справлятися з щоденними турботами. Без цього предмета не обійтися на кухні і в їдальні. Сучасний ринок переповнений всілякими пропозиціями, однак традиційні вафельні рушники продовжують лідирувати по попиту.

Натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Вироби дуже мякі і приємні на дотик мають текстуру, що нагадує солодку вафлю, звідси тканину і отримала свою назву. Поверхня має прекрасні гігроскопічними властивостями і здатна швидко поглинати рідини, будь то просто вода, сік або масло. Серветки прекрасно впораються зі своїми завданнями на кухні, ними можна витерти руки, овочі, фрукти, будь-які поверхні і швидко привести столовий посуд в ідеальний стан. Мяка тканина не дряпає і не залишає розлучень і ворсинок. При необхідності можна використовувати в якості прихватки для гарячого. Шляхетний зовнішній вигляд дозволяє використовувати текстиль для сервіровки святкового столу.

Текстиль простий в побуті і, що важливо для кухонного вироби, добре переносить часті прання і високі температури. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів, зберігає первинну форму і колір, навіть після 250 прань. Виріб швидко сохне в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів. При необхідності серветки можна проутюжить.

Купити пропонований набір можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Прекрасне придбання порадує кожну господиню. Така річ обовязково стати в нагоді в господарстві, а прекрасний зовнішній вигляд буде сприяти створенню атмосфери тепла і домашнього юта. Це чудовий вибір для себе і в подарунок для друзів або родичів. Комплект виглядає дуже презентабельно і святково.

Деталі товару
20829

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатертина KAYAOGLU Gloria
rating 0 відгуків
1 420,00 грн
Купити скатертину KAYAOGLU Gloria від відомого виробника текстильної промисловості можна як на прямокутний, так і на круглий стіл. Приємні класичні кольори, висока якість і вишивка міцними нитками - ось головні...
545,00 грн
Цей чудовий набір для кухні Happy Gold в коробці турецького виробництва приємно здивує Вас високою якістю виконання і прекрасною мякістю тканини. Нейтральні кольори і приємна фактура роблять цей набір зручним і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти