Артикул:
20053

Серветки Vianna вафельні 50 * 70 6 штук

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Vianna вафельні 50 * 70 6 штук від провідного виробника домашнього текстилю, який завоював довіру споживачів на рідному турецькому ринку і далеко за його межами. До складу текстилю входить екологічно чистий натуральний 100% бавовна високої якості. Тканина бавовняна з вафельної текстурою. В асортименті набори в бежевих відтінках, з яскравими вишивками на кухонну тематику. Серед інших, серветки прикрашені також на фруктові мотиви, випічку, каву і кавові напої, оливки. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак, і прекрасно доповнити сформований кухонний інтерєр. Комплектується товар в картонну презентабельну упаковку від виробника.

Кожна господиня знає, яке велике значення мають дрібниці в створенні комфортного та затишного побуту. Без серветок не обійтися на кухні і в їдальні. Незважаючи на появу нових матеріалів, більшість споживачів віддають перевагу класичним натуральним серветкам з вафельної поверхнею. Свою назву тканину отримала через схожість текстури зі знаменитим кондитерським виробом. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Товар відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки.

Матеріал володіє чудовими властивостями, що робить виріб просто незамінним в домашніх справах. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і здатна швидко вбирати будь-які рідини. Завдяки хорошій повітропроникності, текстиль досить швидко сохне в природних умовах, це виключає появу неприємного затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів.

На дотик серветки дуже мякі і ніжні. Таким чином, виріб можна використовувати в якості рушники для рук, поверхня підійде для витирання фруктів і овочів. Текстиль відмінно впорається зі столовим посудом, і приведе її в ідеальний стан. Гарний зовнішній вигляд серветок дозволяє використовувати їх для сервірування святкового столу. Компактні розміри дають можливість брати виріб з собою на прогулянку або в дорогу, це завжди зручно і практично.

Текстиль чудово переносить часті прання при високих температурах. Тканина відрізняється міцністю і зносостійкістю. Серветки швидко сохнуть, стійкі до сонячного світла, зберігають свою форму і колір.

Купити набір кухонних серветок можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це необхідна річ в кожному будинку, яка послужить чудовим подарунком для друзів і родичів.

Деталі товару
20053

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-downey-kahve-beyaz-156-229
rating 0 відгуків
4 203,00 грн
Скатертина на стіл Arya Downey Kahve-Beyaz чудове придбання для будь-якої господині, яка шукає не тільки практичність, але і красу і вишуканість. Турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину, щоб Ви і Ваші...
salfetki-beyza-vafelnie-6-shtuk-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Турецькі серветки Beyza вафельні 6 штук зроблені відомим виробником з якісної бавовняної тканини, щоб Ви могли легко готувати улюблені страви на Вашій кухні, не відволікаючись на виробничі тонкощі. Мяка тканина...
komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1012-9-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудовий комплект столового білизни, що складається з девяти предметів, від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з мякої жаккардової тканини, доповнений оригінальними аксесуарами і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти