Артикул:
19569

Серветки Two Dolphins махрові 30 * 50 6 штук

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Two Dolphins махрові 30 * 50 (6 штук) від відомої турецької торгової марки, виготовлені на сучасному обладнанні з дотриманням всіх європейських стандартів високої якості і безпеки. До складу входить 100%, натуральне бавовняне волокно. Комплектуються в красиву подарункову упаковку від виробника. Колекція має цікаве дизайнерське рішення, однотонна поверхня прикрашена високоякісної вишивкою на кухонну тематику. Красивий і елегантний текстиль підійде як для кухні, так і для сервіровки святкового столу. Вдало впишеться в будь-який інтерєр, доповнивши його і несучи фарб. Акуратні і завжди охайні серветки, створять атмосферу домашнього тепла і затишку.

Без цього аксесуара не обходиться жодна кухня і їдальня кімната. Це багатофункціональний і незамінний помічник для господинь. Великим попитом користуються вироби з махрової тканини. Це, перш за все, обумовлено її чудовими властивостями. Він екологічно чистий і безпечний матеріал, який не викликає алергію і подразнень на шкірі. Більш того, під час використання, здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг, тим самим покращуючи стан шкіри.

Текстиль чудово справляється зі своїми основними завданнями . Численні петельки миттєво абсорбують на себе рідини, швидко осушуючи поверхню. Добре всмоктується не тільки вода, але і масло, сік, молоко та інші. Пухка структура тканини чудово пропускає повітря, завдяки чому, виріб швидко сохне в природних умовах, це перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів і появи неприємного затхлого запаху. Виріб можна використовувати в якості рушники для рук або витирати будь-які інші поверхні, овочі, фрукти, кухонні меблі та посуд.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання і високі температури, це важливо для підтримки гігієнічності кухонного аксесуара. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, що допоможе надовго зберегти мякість і ніжність поверхні. Тканина дуже міцна і відрізняється своєю зносостійкістю, серветки прослужать тривалий час, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд.

Купити чудовий набір з шести предметів, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне придбання для себе або на подарунок. Такому презенту зрадіє кожна господиня, адже таких чудових речей не буває багато і вони завжди актуальні.

Деталі товару
19569

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-salfetok-tivolyo-home-mora-3-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір серветок Tivolyo Home MORA зроблений турецьким виробником для Вашого комфорту і затишку. Мякі вафельні серветки зроблені з бавовняної тканини високої якості. Такі серветки можна використовувати як для...
salfetki-berra-dray-30-50-12-shtuk
rating 0 відгуків
433,00 грн
Різнокольорові махрові серветки Berra dray 30 * 50 ідеальне рішення для великої компанії. Такі серветки підійдуть як для дитячого садка, так і для приватного використання. Зроблені турецьким виробником з бавовняної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти