Артикул:
19531

Серветки Ceylin Vianna вафельні 35 * 50 3 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

200,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір вафельних серветок Vianna 35 * 50 3 штуки, від провідного турецького проізодітеля домашнього текстилю, виготовлені з 100% натуральної бавовни. Проведені відповідно до високих європейських стандартів якості та безпеки. Комплектуються в красиву подарункову упаковку від виробника. Текстиль має не тільки практичне, а й естетичне значення. Серветки прикрашені якісної вишивкою на кухонну тематику. В асортименті малюнки такого роду: випічка, фруктові натюрморти і плоди оливи. Прекрасно доповнять і прикрасять будь-який інтерєр кухні і їдальні. Радуватимуть не тільки соєю функціональністю, але і красивим зовнішнім виглядом. Завжди будуть виглядати охайно і акуратно, створюючи атмосферу тепла і домашнього затишку. Підкреслять хазяйновитість і дбайливість господині. Зробить домашній побут більш комфортним і зручним.

Кухонні рушники грають одну з головних ролей на кожній кухні, адже вони повинні виконувати безліч завдань. Вафельні бавовняні серветки відносяться до класичного текстилю, і незважаючи на появу нових розробок, вони не втрачають своєї актуальності. Свою назву тканину отримала за особливу плетіння, яке своїм рельєфом нагадує солодку вафлю. Натуральна поверхню добре вбирає вологу і швидко сохне, таким чином не виникає неприємний, затхлий запах. Текстиль запобігає появі алергії і подразнень на шкірі.

На кухні і в їдальні текстиль знаходить широке застосування. Завдяки особливій структурі поверхні, серветки не залишають слідів і ворсинок на посуді. Допоможуть швидко привести столові прибори в ідеальний стан. Ними приємно витирати руки, так як текстиль дуже мякий і приємний на дотик. Склавши в кілька разів, можна використовувати як прихватку і братися за гаряче. Красиво оформлені вироби, також підійдуть для сервірування столу.

Виріб не вимагає спеціального догляду, відмінно переносить часті прання при високих температурах. Стійко до сонячного світла, швидко сохне в природних умовах. Зберігає свою первісну форму і яскравість кольорів, навіть після тривалої, активної експлуатації.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це хороший подарунок для господинь з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль завжди стати в нагоді в кожному будинку, буде довгий час радувати свого власника приємним зовнішнім виглядом і чудовими властивостями.

Деталі товару
19531

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-salfetok-tivolyo-home-fichy-3-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір серветок Tivolyo Home FICHY стане приємним придбанням для Вас і Ваших близьких. Серветки зроблені з бавовняної тканини відомим турецьким виробником на високому рівні якості. Кожна серветка прикрашена цікавою...
skatert-Verolli-ED-1972-gobelen
rating 0 відгуків
1 041,00 грн
Скатертина Verolli ED-1972 , виконана з гобеленової тканини, допоможе прикрасити Ваш святковий стіл або доповнити інтерєр Вашої кухні приємною деталлю. Цікавий малюнок виконаний за допомогою ниток жаккардового...
komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1012-9-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудовий комплект столового білизни, що складається з девяти предметів, від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з мякої жаккардової тканини, доповнений оригінальними аксесуарами і...
salfetki-nilteks-lux-3-shtuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
254,00 грн
Серветки Nilteks LUX 3 штуки зроблені турецьким виробником з щільної бавовняної тканини високої якості для Вашого комфорту на улюбленій кухні. Серветки легко вберуть вологу, зметуть прокидається борошно і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти