Артикул:
18664

Серветки Ceylin вафельні 50х70

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

209,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Ceylin вафельні 50х70, від відомої турецької торгової марки домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Текстиль комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Представлені набори в різноманітних колірних рішеннях. Однотонну поверхню прикрашають білі борти, на яких виконана високоякісна вишивка на квіткову і кавову тематику, також вона обрамлена золотою ниткою. Кожен зможе підібрати те, що ближче до душі. Такий текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру, створить атмосферу свята і затишку.

Серветки - це невідємний елемент текстилю на кожній кухні. Вони виконують безліч функцій і є незамінними помічниками господинь в створенні атмосфери тепла і затишку в домі. Перше місце за популярністю, серед кухонних рушників, займають бавовняні вироби з вафельної поверхнею. Це обумовлено рядом корисних якостей і властивостей використовуваного матеріалу. Таку назву текстура отримала через зовнішньої схожості зі знаменитим кондитерським виробом.

Продукція виготовлена відповідно до високих стандартів європейської якості і безпеки. Натуральна бавовняна поверхня є екологічно чистою, не викликає алергію і подразнень на шкірі. Матеріал відрізняється високою здатністю поглинати рідини. Серветки підійдуть як для витирання рук, так і для овочів, фруктів і інших поверхонь. Матеріал добре пропускає повітря, завдяки цьому, текстиль досить швидко сохне в природних умовах. Це важлива якість для вироби, адже воно постійно контактує з вологою, таким чином, на серветки не буде зявлятися неприємний затхлий запах.

Красиві серветки відмінно підійдуть для сервірування святкового столу. Мякі і ніжні, вони приємні на дотик. Ідеальний варіант, якщо потрібно швидко привести в порядок столовий посуд, поверхня не залишає розлучень і ворсинок. Компактні розміри дозволяють брати текстиль з собою на прогулянку з дитиною або в поїздку.

Виріб простий у використанні і в догляді, добре переносить часті машинні прання і високі температури. Тканина стійка до сонячного світла і механічних пошкоджень, відрізняється підвищеною зносостійкістю і довговічністю. Незважаючи на активну експлуатацію, на довгі роки збереже привабливий зовнішній вигляд і свої властивості.

Купити пропонований набір чудових серветок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це необхідна і корисна придбання в свій будинок. Текстиль послужить відмінним подарунком для кожної господині, не залежно від віку. Такий презент можна подарувати з приводу і нагоди. Це завжди актуальна і затребувана річ.

Деталі товару
18664

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-nilteks-lux-3-shtuki-30-50-v-korobke
rating 0 відгуків
254,00 грн
Серветки Nilteks LUX 3 штуки зроблені турецьким виробником з щільної бавовняної тканини високої якості для Вашого комфорту на улюбленій кухні. Серветки легко вберуть вологу, зметуть прокидається борошно і...
салфетки Vevien bukle 3 шт. 40 * 60 в коробке
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір серветок від турецького виробника, представлені в широкому асортименті і приємних відтінках. Кожна серветка зроблена з двосторонньої махрової тканини на основі натуральної бавовни, що...
скатерть Verolli Mirac ED- 141
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарну скатертину Verolli Mirac - оновити інтерєр Вашої кімнати і прикрасить пишне торжество. Скатертина розшита червоними каменями і прикрашена вишивкою, що виглядає красиво і непосредственно.Такая...
skatert-KAYAOGLU-Sun-kruglaja
rating 0 відгуків
2 538,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Sun представлена в нашому інтернет-магазині в широкому асортименті. Висока турецьке якість, приємна мякість тканини, оригінальний малюнок і обробка роблять цю скатертину однією з кращих для Вашого...
салфетки Raduga вафельные  3 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам якісні бавовняні серветки від турецького виробника з цікавою вишивкою і не менш красивою подарунковій упаковці. Зроблені з вафельної тканини на основі натуральної бавовни, вони добре вбирають...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти