Артикул:
18643

серветки Anna Loret вафельні 50 * 70

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

209,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Anna Loret вафельні 50 * 70 (3 штуки), від провідного турецького виробника, який давно став лідером в даному сегменті виробництва. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно, вищого гатунку. Комплектується в красивій подарунковій упаковці. Колекція представлена наборами, які виконані в коричневих і бежевих відтінках, вони прикрашені високоякісної вишивкою у вигляді чашок з ароматною кавою. Також є комплекти з різнокольоровими яскравими виробами, на яких виконані квіткові композиції. Такі серветки добре впишуться в будь-який інтерєр кухні і їдальні. Красиві і акуратні серветки підкреслять атмосферу кожного будинку.

Речі, які оточують кожного з нас, саме вони роблять наш побут комфортним і затишним. Незамінним помічником на кухні, є серветки, які виконують безліч функцій. Текстура представленого текстилю, рельєфна і нагадує кондитерський виріб - вафлю, звідки і отримала свою назву. Саме вафельні полотенчика, займають лідируюче місце за попитом. Таку любов і визнання господинь, вони отримали завдяки своїм чудовим властивостям. Натуральна, екологічно чиста поверхня, без сторонніх домішок і добавок не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Текстиль відрізняється хорошою гігроскопічністю і повітропроникністю. Серветки здатні поглинати велику кількість різних рідин і моментально осушувати будь-які поверхні. Мяка поверхня підійде для витирання рук, фруктів, овочів і меблів. Серветки не залишають розлучень і подряпин, не замінні якщо потрібно швидко привести столовий посуд в ідеальний стан. Можна використовувати в якості прихватки для гарячого, якщо той не виявилося під рукою. Підійдуть для сервірування святкового столу. Компактні розміри дозволяють брати текстиль з собою на прогулянку з дитиною або в дорогу, вони всюди забезпечать максимальний комфорт.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті прання, і високі температури. Виріб стійкий до сонячного світла і механічних пошкоджень. Тканина відрізняється підвищеною міцністю і зносостійкість. Кухонний аксесуар прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши при цьому свою привабливість і корисні властивості.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це необхідна річ в кожному будинку, стане чудовим подарунком для себе, а також для родичів і друзів. Високоякісному текстилю зрадіє кожна господиня. Це завжди актуальний і затребуваний подарунок, що буде приємно дивувати свого володаря чудовими властивостями, якими наділений.

Деталі товару
18643

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Салфетки вафельные Juanna 50*70 3 штуки
rating 0 відгуків
226,00 грн
Серветки вафельні Juanna створені з бавовняної тканини. Матеріал на 100% складається з бавовни. Вироби мають середню щільність і розміри 50 * 70. В комплекті 3 штуки. Серветки йдуть в подарунковій упаковці від...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти