Артикул:
22061

Набір рушників Cestepe Hotel 3-ка

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить: рушник 50х90

рушник 70х140

рушник 50х70 (для ніг)

У облаштуванні домашнього затишку важлива кожна деталь. Рушники є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Кожен день ми користуємося цим текстилем у ванній і на кухні, витираючи руки, обличчя і тіло. Шикарний набір рушників Cestepe Hotel 3-ка здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Ведучий турецька виробник гарантує високу якість і безпеку своєї продукції.

У набір входить великий банний рушник, виріб для особи і серветка для ніг. Модель виконана в класичному білому кольорі. Краї прикрашені текстурованим орнаментом в грецькому стилі. Текстиль прекрасно доповнить інтерєр будь-якої ванної кімнати, підкреслить чистоту і свіжість. Поставляється комплект в упаковці з фірмовим логотипом.

До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Поверхня мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів.

Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень. При контакті зі шкірою здійснюється легкий стимулюючий кровообіг масаж. Пориста структура вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це виключає появу неприємного затхлого запаху. Махрові петельки миттєво абсорбують на себе вологу, моментально осушуючи поверхню.

Вироби характеризуються міцністю і довговічністю. Текстиль не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне прання з використанням миючих засобів. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів. Сушити рушники слід в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, і поверхня втратить свою пухнастість. З тієї ж причини текстиль з махорки не потрібно гладити.

Чудовий набір рушників можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки. Виріб стане прекрасним вибором для приватного користування та для оформлення готельних номерів. Високоякісний текстиль послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Такий презент відрізняється універсальністю та актуальністю, рушники знадобляться в кожному будинку, і точно будуть використовуватися. Піднести презент можна з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
22061

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

НАБОР ПОЛОТЕНЕЦ CESTEPE HOTEL 3-КА
rating 10
Хорошо впитывает влагу, махра приятная на ощупь, Плотность немного уступает PHILIPPUS HOTEL BUKLE.
6 інших товарів в цій категорії:
180,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
338,00 грн
Подушка Магія снів бавовна холлофайбер downfill від українського виробника зроблена якісно і з турботою про Ваш сон. Кращий наповнювач Downfill і якісні матеріали подарують Вам приємні сни і відмінний відпочинок....
129,00 грн
Купити рушник Bulteks Hotel ноги 50 * 70 - відмінне рішення для Вашої ванної. Мяка турецька махра завжди зігріє Ваші ноги і швидко вбере воду. Рушник зроблено якісно і прослужить Вам тривалий час, також воно легко...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти