Артикул:
20821

Матрац ватяний (верх поликоттон 55 г / м2)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Мінімальне замовлення від 10 одиниць

Матрац ватяний (верх поликоттон 55 г / м2) від надійного українського виробника. Продукція відповідає санітарним нормам і високим стандартам якості. В якості наповнювача використовується відновлене волокно. Чохол пошитий з щільного і міцного Поликоттон, який не допустить проникнення наповнювача назовні. У різноманітному колірному оформленні з квітковим, абстрактним і геометричним принтом. Матраци представлені широким асортиментом розмірів, кожен зможе підібрати ідеально підходить до спального місця. Поставляється в упаковці від виробника.

Характер поверхні, на якій спить людина, безпосередньо впливає на якість сну і самопочуття. Незручний, занадто мякий або твердий матрац може привести до проблеми зі спиною. Особливо важливо підібрати правильне виріб в дитяче ліжечко, адже це буде впливати на формування постави.

Історія ватного матраца налічує кілька століть, пройшовши перевірку часом, вони не перестає користуватися величезним попитом у сучасному світі. Така любов і відданість покупців обумовлені прекрасними споживчими характеристиками і властивостями матраца.

Всі використовувані матеріали є екологічно чистими і з часом не виділяють токсичних речовин. Виріб рекомендовано для облаштування дитячих спальних місць. Текстиль не викликає подразнень і алергічних реакцій. Поверхня чудово пропускає повітря, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Ватний матрац славиться властивістю теплоізоляції, на ньому завжди буде комфортно і тепло.

Головною відмінною рисою вироби є відсутність пружин і каркасів. Виріб складається з чохла і наповнювача. Чохол прострочують по всьому периметру разом з наповнювачем, це і дозволяє матрацу тримати свою форму. Матрац можна згорнути і легко перенести в інше місце. Виріб часто використовують для облаштування додаткового спального місця, стелять його на розкладачку або навіть на підлогу.

Текстиль простий в побуті і не зажадає особливих зусиль в догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності, виріб рекомендується періодично пилососити і провітрювати на відкритому повітрі. Якщо виникне забруднення поверхню можна почистити за допомогою мильного розчину, а потім добре просушити матрац. Для продовження терміну експлуатації, виріб рекомендується міняти сторонами, перевертаючи і змінюючи верх з низом, ліворуч і праворуч.

Купити пропоноване виріб можна в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно здивують своєю демократичністю і доступністю. Універсальне виріб стане в нагоді в кожному будинку, допоможе забезпечити комфортний побут і міцний здоровий сон.

Деталі товару
20821

Характеристики

категорія товару
Матраци
Тканина
полікотон
Склад наповнювача
відновлене волокно
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
334,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
311,00 грн
Чудова подушка для Вас і Ваших близьких. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і чохлом з якісного тика, вона прослужить Вам дуже тривалий час. Така подушка відмінний варіант для тих хто не переносить натуральні...
341,00 грн
Стеганний наматрацник Zambak Alez зроблений якісно з бавовняної тканини (бязі) одним з турецьких виробників. Наматрацник кріпиться до матраца щільною гумкою і захищає від будь-яких забруднень і пошкоджень. Колір...
432,00 грн
Купити якісний наматрацник Zarna Протект-комфорт - зберегти Вашу ліжко чистим та охайним. Застосування нової технології виробництва дозволило добитися високої щільності і стійкості тканини до різних зовнішніх...
429,00 грн
Простирадло Hotel Stripe 230х230 зроблена з білого і мякого сатину відомим турецьким виробником. Така простирадло підійде для будь-яких готелів і мотелів. Висока якість виконання, приємна мякість і щільність роблять...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти