Артикул:
12326

Простирадло Hotel Stripe

Простирадло Hotel Stripe 230х230 зроблена з білого і мякого сатину відомим турецьким виробником. Така простирадло підійде для будь-яких готелів і мотелів. Висока якість виконання, приємна мякість і щільність роблять цю простирадло довговічною і стійкою до зносу. Купити простирадло можна оптом в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 21 бали. Ваш кошик буде загальним 21 бали який можна перетворити на ваучер на 21,00 грн.

429,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір простирадла - 230х230 см.

145х215 см.

Колір простирадла - білий.

Ширина смуги - 2 см.

Представляємо Вам простирадло з сатину Hotel Stripe від відомого виробника текстильної промисловості з сонячної Туреччини. Білосніжна полотно з ідеальними смужками поєднується з будь-яким інтерєром кімнати. Тому, якщо Ви власник такого виду бізнесу, то можете купити простирадло з сатинового волокна у нас в магазині Sweet - Home .

На нашому веб-сайті sweet-home.com.ua Ви знайдете продукт не тільки з високою якістю, але і за вигідною вартості. Більш того, для кожного оптового покупця у нас діє приваблива система бонусів. При покупці від 6-ти одиниць Вам надається 10% знижка. Наприклад, на даному виробі Ви можете заощадити 167 грн.

Ми працює з виробником безпосередньо і без посередників, тому весь товар оригінальний і за доступною ціною.

На що слід звернути увагу при виборі?

Кожен мандрівник або відпочиваючий, який живе в готелі по цій або будь-який інший причини, очікує відчути максимальний комфорт далеко від дому. Немає нічого кращого, ніж прилягти на мякі і свіжі простирадла після важкого дня.

Але не завжди отельерам вдається надати комфортні умови своїм гостям. Давайте ж розберемося, яку купити простирадло в номери готелів.

Які критерії правильного вибору?

  • Колір і малюнок. Перше, на що звертають увагу, це забарвлення. Визначитися з кольором зазвичай легко, але якщо в інтерєрі кімнати багато різних кольорових акцентів, то краще скористатися класичним варіантом. Біла простирадло поєднується з абсолютно будь-якими предметами декору і відтінками в інтерєрі готельних номерів.
  • Тканина. Це, мабуть, головний критерій при виборі. У складі повинен бути натуральна бавовна. Одним з кращих варіантів вважається сатинова матерія. Простирадло з сатину виділяється не тільки своїм лоском, але і відмінними гігроскопічними властивостями.
  • Розмір. Підбирається строго за габаритами спального місця. Популярні розміри: полуторне, двоспальне, сімейна, євро.
  • Якість пошиття. Обовязково дивіться на виконання швів, адже це показник міцності всього виробу. Вони повинні бути рівними, щільними і без просвітів. Волокна також не повинні розпускатися.

Як нашого екземпляра Ви можете бути впевненими. Ми співпрацюємо з багатьма готелями і хостеламі, постояльці яких не раз до них повертаються.

Простирадло з сатину - оптимальний варіант для готелю

Якщо Ви хочете відмінно облаштувати номер, то вибирайте сатинову волокно. Для виробництва застосовується спеціальна технологія переплетення волокон. Можуть брати як натуральні, так і синтетичні нитки. Дане полотно шиється з 100% бавовняних ниток двох типів: щільна знаходиться в основі, а скручена тонка утворює лицьову сторону.

Саме тому, на виході виходить міцна і блискуча матерія.

Які ще переваги?

  • Після нічного відпочинку ліжко залишиться такою ж охайною і свіжою.
  • Має благородний блиск і гладкість шовку по низькій ціні.
  • Довговічність. Витримує більше 200 прань без втрати початкового лиску, кольору і форми.
  • Гигроскопичность. Вбирає вологу, пропускає повітря, швидко сохне і прасується.

Як купити простирадло в нашому інтернет-магазині?

Перед покупкою дізнайтеся розмір матраца, адже її потрібно підбирати в залежності від габаритів спального місця.

У нас на сайті sweet-home.com.ua Ви можете в один клік, або додати товар в корзину і продовжити вибирати інший текстиль.

Якщо у Вас виникли будь-які питання, то напишіть нашим онлайн-менеджерами, які підберуть Вам підходящий екземпляр і розкажуть про оплату та доставку.

Товар доставляється по всій території України

Доставка здійснюється в будь-яку точку країни. Ви можете вибрати будь-який зручний для Вас спосіб і курєрську службу, яка принесе посилку прямо під двері.

Деталі товару
12326

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
рельєфний
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Простыня Hotel Stripe
rating 10
Отельный текстиль должен быть долговечный и устойчивый к изнашиванию. Поэтому ошибаться тут никак нельзя, скажется на репутации заведения. Купил простынь на пробу, заказ уже пришел. Товар полностью устраивает, будем покупать большую партию. Спасибо за сервис, приятно, когда обслуживание хорошее!
6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Новенький наматрацник від українського текстильного виробника. Чудова стійкість тканин досягається використанням нових технологій, завдяки чому вироби менш схильні до механічних пошкоджень забруднень. Подібне...
930,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі халат Philippus Hotel від відомої турецької торгової марки і виробника. Халат зроблений з мякої двосторонньої махри з використанням 100% натуральної бавовни. Мяка махра подарує Вам приємні...
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...
Нещодавно переглянуто
429,00 грн
Простирадло Hotel Stripe 230х230 зроблена з білого і мякого сатину відомим турецьким виробником. Така простирадло підійде для будь-яких готелів і мотелів. Висока якість виконання, приємна мякість і щільність роблять...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти