Артикул:
19647

Серветки Cestepe бамбукові 30 * 50 6 штук

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Cestepe бамбукові 30 * 50 (6 штук), від провідного турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробів входить 100% натуральне екологічно чисте бамбукове волокно вищого сорту. Поверхня махрова двостороння петельчатого. Поставляється в гарній фірмовій упаковці від виробника. Колекція представлена в широкій палітрі відтінків, набір складається з серветок різних кольорів. Однотонна поверхня прикрашена елегантним бортиком з вишивкою у вигляді античного орнаменту або пагонів бамбука. Розкішний текстиль добре впишеться в будь-який інтерєр, гарний і охайний вигляд підкреслить тепло і домашній затишок.

Кухонні серветки незамінний помічник на кухні і їдальні. Бамбуковий текстиль прекрасно впоратися зі своїми основними завданнями і допоможе створити максимально комфортний побут. Поверхня вироби дуже мяка і ніжна, з красивим шовковистим відблиском. Натуральний склад, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Текстиль відрізняється своєю багатофункціональністю і практичністю. Серветки знаходять широке застосування не тільки на кухні і їдальні, їх також зручно взяти на прогулянку або пікнік, стануть в нагоді вони і в дорозі, на роботі, завдяки компактним розмірам, не займуть багато місця. Виріб просто незамінне в будинку, де є діти. Крихітці обовязково сподобатися їх ніжність, а батьки будуть спокійні за безпеку малюка.

Ворсиста структура добре вбирає різного роду вологу, при цьому виріб добре сохне. Мякою поверхнею приємно витирати руки, можна використовувати для сервірування столу і для прибирання в будинку. Одним з найважливіших властивостей, є гігієнічність і антибактеріальність. Матеріал має природний захист від патогенних мікроорганізмів і грибів.

Серветки прості в побуті і не вимагають спеціального догляду. Добре переносять часті машинні прання при високих температурах. Чи не линяють і не вигоряють на сонці. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея, це дозволить зберегти мякість і пухнастість поверхні. Тканина відрізняється своєю міцністю і довговічністю. Текстиль прослужить тривалий час активної експлуатації, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд.

Купити такий чудовий набір можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це необхідна річ, не тільки корисне придбання в свій будинок, це ще й хороший варіант подарунка. Такому презенту буде рада кожна господиня, вона гідно оцінить якості такого подарунка.

Деталі товару
19647

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-ED-113-8-predmetov
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина Verolli ED-113 , доповнена вісьмома серветками, виконана з мякою та легкою органзи, що неодмінно допоможе Вам прикрасити інтерєр кухні вишуканою деталлю. Скатертина виглядає чудово на будь-якій поверхні,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти