Артикул:
19528

Серветки Ceylin 30 * 50 2 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір серветок Ceylin 30 * 50, складається з двох серветок, одна з яких виконана з махорки, а друга - має вафельну поверхню. До складу виробів входить 100% натуральна бавовна, без сторонніх домішок і добавок. Відомий турецький виробник славиться високою якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями своєї продукції. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Серветки мають привабливий зовнішній вигляд, виготовлені в натуральних відтінках бежевого кольору, прикрашені вишивкою на кухонну тематику, у вигляді хлібобулочних виробів. Добре гармоніюють між собою, створюючи відмінний ансамбль. Прекрасно впишуться в будь-який інтерєр кухні і їдальні. Високоякісний кухонний атрибут завжди буде виглядати охайно і акуратно, створюючи атмосферу тепла і затишку в домі.

Кухонні рушники є невідємним атрибутом на кожній кухні і їдальні. Вони виконують безліч функцій і роблять наш побут більш комфортним і затишним. Чудовий комплект впоратися з усіма основними завданнями на кухні.

Бавовняні вироби відрізняються високим ступенем гігроскопічності, вони здатні вбирати велику кількість рідини, моментально осушуючи поверхню. Завдяки повітропроникності, текстиль досить швидко сохне в природних умовах, це запобігає більш розвинутою патогенних мікроорганізмів і поява затхлого запаху. Натуральний склад забезпечує екологічну чистоту і безпеку виробів. Серветки не викликають алергії і подразнень на шкірі, рекомендуються для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою.

Мяка, пухнаста поверхню махрового вироби ідеально підійде для використання в якості рушники. Вафельної серветкою можна протирати різні поверхні, вона не залишає розлучень і ворсинок. Допоможе швидко привести столові прибори в ідеальний стан.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, досить звичайною машиною прання за допомогою миючих засобів. Вироби стійкі до високих температур і сонячного світла. Махрова та вафельна тканина відрізняються міцністю і зносостійкість, вони прослужать довгий час, зберігаючи свою зовнішню привабливість і властивості.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це чудовий подарунок для друзів і близьких. Текстиль точно стане в нагоді і буде з задоволенням використовуватися, виконуючи не тільки своє пряме призначення, а й приносячи естетичну насолоду.

Деталі товару
19528

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Sun-kruglaja
rating 0 відгуків
2 538,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Sun представлена в нашому інтернет-магазині в широкому асортименті. Висока турецьке якість, приємна мякість тканини, оригінальний малюнок і обробка роблять цю скатертину однією з кращих для Вашого...
salfetki-freecoton-50-70-nedelka-7-shtuk-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Freecoton 50х70 Тиждень - це хороший подарунок як для себе, так і для рідних і близьких. Якісно зроблені, з кращою турецької бавовняної тканини, вони подарують відмінний настрій і допоможуть Вам...
скатерть Verolli Dragon
rating 0 відгуків
370,00 грн
Це дуже оригінальна скатертину Verolli Dragon турецького виробництва створена для дійсно екстравагантних і екстраординарних покупців. Скатертина зроблена з гобеленової тканини, доповненої оригінальним малюнком, з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти