Артикул:
14873

ПОДУШКА МАГІЯ СНІВ Hotel "Крапля" з подвійним чохлом

Подушка Магія Снів Hotel холофайбер від українського виробника стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Якісний простеганний чохол виконаний з тканини мікрофібри, під яким знаходиться додатковий чохол з щільного флезеліна, в якому знаходиться наповнювач, що дозволяє прати наповнювач і сам чохол окремо один від одного. В цілому подушка вийшла мякою і якісною.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

372,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати 7 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 7
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір подушки - 50х70 см.

70х70 см.

Якщо Ви шукайте найкращі варіанти текстилю, щоб з комфортом облаштувати готельні номери, то радимо Вам купити подушку Магія Снів Hotel з наповнювачем з кулькового холлофайбера і двома чохлами: чохлом з мікрофібри і флізеліну, які дозволяють стирати безпосередньо чохол і наповнювач, що знаходиться в додатковому чохлі, окремо один від одного.

Відомий український виробник текстильної промисловості «Магія Снів» давно завоював любов покупців, так як використовує для пошиття тільки якісні матеріали. Він користується як натуральними тканинами, так і синтетичними, які стали відмінною альтернативою першим варіантом.

Весь товар сертифікований, проходить регулярну перевірку у відділах контролю якості і отримав визнання задоволених клієнтів.

Ціна подушки в нашому інтернет-магазині Sweet-Home набагато нижче, ніж у наших конкурентів. Чим це обумовлено? Ми співпрацюємо з виробником безпосередньо і без посередників. Продукція приходить своєчасно, без затримок, якісна і оригінальна.

На нашому сайті Ви знайдете привабливу систему знижок. Кожному оптовому покупцеві надається дисконт у розмірі 10% від загальної вартості замовлення. Оптова закупівля починається від 6-одиниць. Наприклад, на даному виробі Ви можете заощадити від 48 гривень.

Якою має бути подушка?

Найчастіше під час вибору всі звертають увагу на зовнішній вигляд. Безумовно, до зовнішнього вигляду текстилю потрібно придивлятися, але це не головне. Сон - дуже важливий для здоровя людини, тому від комфорту залежить наш настрій і самопочуття.

Які ж властивостями володіють кращі подушки?

  • вбирають вологу і пропускають повітря;
  • не викликають алергії;
  • під час денного відпочинку і нічного сну тримають голову і шию у природному положенні;
  • не потребують частого і складному догляді.

Ціна подушки з такими властивостями залежить, звичайно ж, ще й від наповнювача. Синтетичні матеріали за якістю давно нічим не поступаються натуральним.

Купити подушку для готелю з холлофайбер - вигідне вкладення в комфортний сон гостей

Що ж це за матеріал? Даний екземпляр наповнений кульковим холлофайбером. Це різновид нетканих штучних матерій, які складаються з спіралеподібних порожнистих волокон. Такі волокна утворюють безліч повітряних порожнин, які не служать сприятливим середовищем для появи пилових кліщів і інших мікроорганізмів.

З чого виробляють? З поліефірного хімічної сполуки способом термічного кріплення. Формується бесслойний полотно в результаті попередньої обробки і пропускання через аеродинамічну трубу. Потім волокна піддаються впливу високої температури і згуртовуються.

На виході виріб має такі властивості:

  • повітропроникність: чудово пропускає повітря, тим самим не створює парниковий ефект;
  • міцність: спаяні нитки важко розривати, бо вони утворюють єдину структуру і складно знайти слабке місце;
  • пружність: довго тримає первісну форму, частинки не збиваються і не скочуються;
  • екологічність: хімічні речовини під час виробництва зведені до мінімуму, тому не викликає алергічних реакцій;
  • біологічна стійкість: чи не п ражается цвіллю, грибками, не гниє;
  • зносостійкість: не боїться термічного впливу і частих чисток;
  • негорючість: в разі пожежі не збільшує площу загоряння;
  • доступність: ціна подушки з холлофайбером доступна не тільки власникам готелів по оптовим закупівлям, а й звичайним покупцям.

Детально вивчивши всі властивості, з упевненістю говоримо, що холлофайбер в складі наповнювача не тільки сподобається відпочиваючим в готелях і готелях, але і прослужить довгий час без втрати первісної якість.

Як купити подушку в нашому інтернет-магазині?

У нас на сайті sweet- home.com.ua Ви можете здійснювати покупки в один клік, або додати товар в корзину і продовжити вибір текстилю для будинку або готелів.

Якщо у Вас виникли якісь питання щодо товару, доставки або оплати, то напишіть нашим привітним онлайн-менеджерам. Вони з радістю підберуть Вам підходящий екземпляр і допоможуть у вирішенні питань, що цікавлять.

Товар доставляється по всій території України

Доставка можлива в будь-яке місто країни будь-яким підходящим для Вас способів. Ви можете отримати посилку як у відділенні курєрської служби, так і замовити доставку на будинок за вказаною адресою. Більш детальну інформацію Ви знайдете у нас на сайті.

Деталі товару
14873

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Склад наповнювача
кульковий холофайбер
Країна виробник
Україна
Відгуки
Отфильтровать отзывы
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Сброс

Натисніть тут, щоб залишити відгук

подушка
rating 10
отлично
Спасибо за подушки!
rating 10
Не первый раз пользуюсь услугами этого магазина.Покупала подушки "магия снов"капля" Хороший товар, быстрая отправка.Буду заказывать еще.Спасибо менеджерам, всегда подскажут и посоветуют.
Подушка Магия Снов Hotel холофайбер
rating 10
Рекомендую Магия Снов Hotel, модель подушек, которая мне подошла. Идеальный белоснежный цвет, то что нужно, не просвечивается никаких узоров наперника через наволочку. Всё белоснежно и приятно. Радует глаз, когда собираешься ко сну. Удачная покупка, классный сайт!
Подушка Магия Снов Hotel холофайбер
rating 10
Если чесно, то я не особый фанат искусственных материалов. Однако по достоинству оценила незнакомый до этого шариковый холлофайбер. Подушка благодаря ему мягкая, упругая, принимает форму головы, когда спишь. Кажется это называется "эффект памяти". Поверхность на ощупь тоже очень приятная, будто шелковая но не шелк, указано что микрофибра. После того, как я нажала на покупку, и оплатила, мне очень скоро пришел номер посылки. Быстро сработали. Молодцы, продавцы и качество хорошее!
Подушка Магия Снов Hotel холофайбер
rating 10
Мне дочь показала как сделать заказа в интернете, и даже помогла быстро найти подушку. Потому что когда заходишь в наш магазин, то можно падать сразу в обморок от цен. А тут и цена приятная, и отельный уровень. Очень рада что заказала такую подушку для моей больной шеи в самый раз.
отзыв о подушках
rating 10
отличные подушки, берем уже второй раз.
О
rating 10
Отличная подушка, очень удобная, плотно наполнена
6 інших товарів в цій категорії:
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...
204,00 грн
Рушник Berra dray 70 * 140 - це чудове бавовняний рушник від турецького виробника. Хто відправляється у відрядження або ж просто йде на пляж по достоїнству оцінить якість цього рушники. Середня щільність махорки,...
334,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
429,00 грн
Простирадло Hotel Stripe 230х230 зроблена з білого і мякого сатину відомим турецьким виробником. Така простирадло підійде для будь-яких готелів і мотелів. Висока якість виконання, приємна мякість і щільність роблять...
Нещодавно переглянуто
372,00 грн
Подушка Магія Снів Hotel холофайбер від українського виробника стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Якісний простеганний чохол виконаний з тканини мікрофібри, під яким знаходиться додатковий чохол з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти