Артикул:
22158

Набір нареченого Gelin Damat Sik

В набір входить: Сорочка, сорочка, тапочки, шкарпетки, майка, труси, краватка, ремінь, годинник, портмоне, туалетна вода

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 141 бали. Ваш кошик буде загальним 141 бали який можна перетворити на ваучер на 141,00 грн.

2 820,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Весільне торжество викликає бурю хвилювань, без поспіху в такий день не обійтися. У метушні часто про щось забувається або щось псуватися, але з образом нареченого такого допустити не можна, адже це головний персонаж події. В такий момент знадобиться чудовий набір нареченого Gelin Damat Sik, в якому передбачено все найнеобхідніше. Він складається з: р убашкі і сорочки, тапочок, шкарпеток, майки і трусів, краватки і ременя, годин, портмоне і туалетної води. Всі ці предмети можуть знадобиться під час весілля, а особливо по її закінченню. Повернувшись додому, буде так приємно переодягнутися в зручну натуральний одяг, занурити втомлені ноги від танців в мяку комфортну взуття.

Не рідко під час святкування сорочка і краватка нареченого піддається забруднень та ушкоджень, або ж ремінь може підвести в непотрібну хвилину. В такий момент куди до речі прийде на виручку класична сорочка Regular-Fit з французьким коміром і з манжетами на ґудзиках. Тканина дуже мяка, приємна до тіла, ідеально підійде до будь-якого образу нареченого. Чорний ремінь виконаний також в класичному стилі, з простої прямокутної пряжкою сріблястого кольору. А універсальний краватку підкреслить, або зовсім змінить стиль, зробивши його елегантним і вишуканим. Багатьом до смаку припадуть духи, які входять в цей чудовий набір, що мають східний солодкий аромат, він обовязково приверне до себе увагу.

Решта ж складові, неодмінно стануть в нагоді вже в подальшому побуті, так як нижньої білизни багато не буває. А такі аксесуари як годинник і портмоне, мають властивість "ховатися", особливо це відбувається, коли поспішаєш на роботу. Ось тут то знову прийде на допомогу представлений набір Gelin Damat Sik, де годинник пропонується як з класичним гранітолевим ремінцем, так і на браслеті, портмоне виконано з екокожі.

у нашому інтернет-магазині набір представлений в декількох колірних варіаціях і розмірах:

- сорочка і сорочка - сірий, бордо, сапфіровий - розміри s, m;

- краватка - сірий, червоний, мерло з дрібним візерунком;

- тапочки чорні 41 і 42 розміру;

- Нижня білизна з трикотажу - білого кольору, шкарпетки чорні - 90% бавовна, 10% нейлон.

купити такий неперевершений набір Gelin Damat Sik можна як оптом, так і в роздріб. Ціни порадують, зроблять покупку ще більш приємною. Презентується в подарунковій упаковці від турецького виробника. Послужить прекрасним придбанням як на власне торжество, або стане чудовим подарунком на парубочий вечір.

Деталі товару
22158

Характеристики

категорія товару
Капці
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти