Артикул:
20115

Soft Сotton тапочки VICTORIA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

618,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
розмір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі махрові тапочки Soft Сotton VICTORIA від знаменитого турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. Тканина виконання двостороння петельчатого махра, до складу входить натуральний 100% бавовна єгипетського походження. Тапочки мають гарне дизайнерське оформлення і виконані в модних відтінках рожевого, бежевого, блакитного кольорів. Однотонна поверхня прикрашена вишуканою вишивкою на прозорій основі, яка надає виробу неповторний шарм і легкість. Комплектуються в фірмовий поліетиленовий пакет.

Домашнє взуття має багатовікову історію, тапочки міцно увійшли в домашній побут і символізують тепло і домашній затишок. Виріб виконує важливу практичну функцію, захищаючи будинок від бруду і мікроорганізмів, які знаходяться на вуличному взутті. Тапочки забезпечують ніжок комфорт, зігрівають і захищають від травм. Натуральний екологічно чистий склад є повністю безпечним і не викликає алергію. Красиві сучасні вироби ще й прикрашають ноги, виграшно доповнюючи домашній одяг, адже жінка хоче виглядати чудово, не залежно від часу і місця.

Махрова тканина володіє чудовими споживчими властивостями. Матеріал прекрасно вбирає вологу, зберігає тепло і відчуття сухості. Пухка структура відмінно пропускає повітря, завдяки чому, шкіра ніг дихає, а сам виріб швидко сохне. Це перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і грибків, появи неприємного затхлого запаху. Під час використання численні ворсинки здійснюють легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує загальний стан.

На дотик поверхня дуже приємна і пухнаста, ніжки зануритися в ніжне хмара, забувши про денної втоми і суєті. Продукція є чудовим вибором для домашнього використання кожен день. Чудово підійдуть і для побуту під час подорожей, в готелі або поїзді.

Тапочки прості у використанні і легко піддаються чищенню, не вимагаючи спеціального догляду. Виріб можна випрати в пральній машині або в ручну, і воно знову придбаний колишній новий вид. Текстиль швидко сохне в природних умовах, стійке до вигорання і механічного впливу. Матеріал характеризується високою зносостійкістю, взуття прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити надійні і практичні жіночі тапочки з махорки, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Чудовий текстиль буде радувати свою володарку красивим зовнішнім виглядом і чудовими властивостями. Виріб можна піднести як подарунок для подруги, мами, сестри або коханої. Турбота і чудовий смак дарувальника будуть високо оцінені.

Деталі товару
20115

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти