Артикул:
20102

Soft Сotton тапочки PUFY

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

619,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
розмір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Домашні тапочки Soft Сotton PUFY з двосторонньої петельчатого махорки, до складу якої входить 100% натуральний єгипетський хлопок вищого сорту. Підошва з нековзною гуми, що забезпечує додаткову безпеку. Відомий турецький виробник славиться високою якістю і надійністю своєї продукції. Рожеві тапочки стануть прекрасним доповненням домашнього способу для дівчат і жінок будь-якого віку. Текстиль буде радувати свою володарку приємними тактильними відчуттями і чудовим зовнішнім виглядом. Комплектуються в фірмовий поліетиленовий пакет.

Домашні текстильні тапочки викликають асоціацію з атмосферою тепла і затишку. Цей простий аксесуар має багатовікову історію, допомагає вберегти будинок від вуличного бруду і дарує комфорт ніжок. Махра - це натуральна ворсиста тканина, яка володіє рядом корисних властивостей і має ряд переваг. Мяка пухнаста поверхню дарує приємні тактильні відчуття, дозволяє розслабитися і відпочити після напруженого дня.

Екологічно чистий матеріал не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Під час використання численні ворсинки ніжно масажують ступні і шкіру ніг, стимулюють кровообіг, покращуючи загальний стан і знімаючи втому і відчуття тяжкості. Пориста структура вільно пропускає повітря, дозволяючи нозі дихати, виключається виникнення парникового ефекту. Зайва волога швидко вбирається і виводиться на поверхню, нога відчуває сухість і комфорт. Текстиль має функцію терморегуляції, в жарку пору в ньому не буде парити, а в холодну тапочки допоможуть зігрітися.

Легкі і зручні тапочки підійдуть для будинку і відпочинку, їх зручно взяти в дорогу . Текстиль прекрасно доповнить домашній образ жінок і дівчат, допоможе їм бути чарівними кожну хвилину.

Тапочки відмінно стираються в ручну, можна використовувати і для машинного прання, після чого текстиль набуває нового вигляду. Виріб добре сохне в природних умовах, стійке до дії ультрафіолету і механічного впливу. Матеріал характеризується високою зносостійкістю, махрові тапочки прослужать довгий час самої активної експлуатації, зберігши свою зовнішню привабливість і чудові властивості.

У нашому інтернет магазині можна придбати пропоновану модель тапочок оптом і в роздріб. Текстиль відмінно підійде як для домашнього використання, так і послужить готельним варіантом. Це прекрасний презент для близьких людей з будь-якого приводу і нагоди. Турбота і чудовий смак будуть високо оцінені.

Деталі товару
20102

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти