Артикул:
20096

Soft Сotton тапочки DESTAN

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Коврик Soft Cotton DESTAN PUDRA 50*90 Коврик Soft Cotton DESTAN PUDRA 50*90
rating 0 відгуків
914,00 грн
Представляємо Вашій увазі зручний килимок у ванну кімнату Soft Cotton Destan від турецького виробника. Ніжна й мяка текстура килимка забезпечить Вашим ніжкам комфорт і приємні відчуття. Такий килимок підійде у...
polotence-soft-cotton-destan-50-100-licevoe polotence-soft-cotton-destan-50-100-licevoe
rating 0 відгуків
876,00 грн
Рушник Soft Cotton Destan 50 * 100 від відомого турецького виробника, сподобається Вам і Вашим близьким своїм гарним зовнішнім виглядом, приємною мякістю бавовняної махрової тканини і якістю виконання. Рушник...
халат Soft Cotton DESTAN халат Soft Cotton DESTAN
rating 0 відгуків
3 094,00 грн
Представляємо Вашій увазі жіночий махровий халат від турецького виробника Soft Cotton Destan. Комфортний і приємний матеріал забезпечить Вам приємні відчуття після сну або водних процедур. Халат виготовлений з...
polotence-soft-cotton-destan-85-150 polotence-soft-cotton-destan-85-150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Soft Cotton Destan 85 * 150 - відмінне турецьке рушник від відомого виробника текстилю для дому. Мяка махрова тканина добре вбирає вологу і швидко сохне. Висока щільність дозволить Вам насолоджуватися...
Опис

Махрові тапочки Soft Сotton DESTAN для жінок виготовлені з 100% натурального екологічно чистого єгипетського бавовни. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Ведучий турецька виробник славиться бездоганною якістю і надійністю своєї продукції. Модель з закритим носиком і противоскользящей підошвою підійде для дому та відпочинку. Тапочки пастельних відтінків коричневого, бузкового, персикового кольорів, прикрашені розкішним мереживом. Комплектується в фірмовий поліетиленовий пакет.

Для створення ідеальної атмосфери домашнього тепла і затишку важлива кожна деталь. Текстильні тапочки дуже зручні, забезпечать максимальну зручність. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з численних петельок, одержуваних шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Поверхня дуже пухнаста і мяка дарує приємні тактильні відчуття. Під час використання відбувається легкий масаж, який стимулює кровообіг, покращує загальний стан шкіри і сприяє зняттю втоми і відчуття тяжкості ніг. Натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень.

Виріб характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Матеріал має низку чудових властивостей, серед яких гігроскопічність і повітропроникність. Махрова поверхню здатна швидко ввібрати пяту частину вологи від власної ваги, зберігши відчуття сухості і комфорту. Завдяки пористій структурі тканини, ноги будуть дихати, що виключає запарювання і пітливість. Сам текстиль досить швидко висихає в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху, розмноження грибків і шкідливих мікроорганізмів. У таких тапочках буде зручно і взимку і влітку, матеріал здатний підтримувати індивідуальну температуру тіла, не залежно від температури навколишнього середовища.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде ручне або машинне прання. Текстиль стійкий до впливу ультрафіолетових променів і механічного впливу. Зберігати виріб слід окремо від вуличного взуття. Компактні розміри і невелика вага, дозволяють брати тапочки з собою в поїздки.

Купити пропоновану продукцію для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Чудові тапочки занурять ніжки в ніжне хмарка турботи і тепла, допоможуть розслабитися після активного дня, налаштуватися на теплу домашню атмосферу. Гарний текстиль прекрасно доповнить жіночий образ, додасть ніжок витонченості та елегантності.

Деталі товару
20096

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти