Артикул:
20055

Soft Сotton тапочки COMFORT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

619,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
розмір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махрові тапочки Soft Сotton COMFORT високоякісного турецького виробництва відповідають міжнародним санітарним нормам і стандартам якості. До складу продукції входить натуральний екологічно чистий єгипетський хлопок, без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Колекція представлена моделями з закритим носиком в широкому колірному асортименті, від класичного білого, до модних пастельних відтінків рожевого і персикового. Текстиль стане прекрасним доповненням до домашньому одязі і махрового халату. Продається в поліетиленовому пакеті від виробника.

Домашні тапочки є неодмінним атрибутом, який асоціюється з атмосферою тепла і домашнього затишку. Продукція виготовлена з махорки, це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутої нитки основи. Натуральна поверхню дуже приємна на дотик, не викликає подразнень і алергічних реакцій.

Взуття прекрасно поєднується з домашнім одягом і банними аксесуарами. Пориста структура махорки вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, нога не буде паритися і потіти. Виріб має високий ступінь гігроскопічності і здатне вбирати велику кількість вологи. Самі тапки швидко сохнуть в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху, розмноження грибків і патогенних мікроорганізмів. Текстиль можна використовувати після душу або ванни, поверхня осушить і зігріє ноги, подарувавши максимальний комфорт.

Під час використання, завдяки рельєфу тканини, здійснюється легкий стимулюючий масаж шкіри і ступень. Приємні тактильні відчуття і поліпшення кровотоку сприяють зняттю втоми і набряків. Зручна домашнє взуття допоможе розслабитися і налаштуватися на спокійну домашню атмосферу.

Виріб відрізняється міцністю і довговічністю. Тапочки можна випрати вручну і вони знову будуть виглядати як нові, зберігши свою форму і колір. Зберігати текстиль слід окремо від вуличного взуття для підтримки чистоти і гігієнічності.

Купити універсальні махрові тапочки можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Дана модель є прекрасним вибором для всіх членів сімї, ніжок завжди буде затишно і комфортно. Текстиль послужить чудовим варіантом невеликого подарунка для близьких і друзів. Виріб завжди буде користуватися попитом і актуально.

Деталі товару
20055

Характеристики

категорія товару
Капці
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти