Артикул:
9891

Скатертина Cicek Elfin

Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним прикрасою вашого столу. Купити скатертину оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині домашнього текстилю sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 97 бали. Ваш кошик буде загальним 97 бали який можна перетворити на ваучер на 97,00 грн.

1 947,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Белый
  • Cream
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: 160 х 220

Колір: білий, крем.

Скатертина Cicek Elfin високоякісного турецького виробництва виготовлена з 100% поліестеру. Тканина виконання - жаккард. Модель представлена в білому і кремовому кольорі. Прямокутна скатертину прикрашена дивовижним орнаментом по всій поверхні і широким мереживним кантом. Текстиль виглядає розкішно і ефектно, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру кухні і їдальні. Комплектується в красиву фірмову упаковку з логотипом.

Скатертина - це предмет домашнього текстилю, який, перш за все, асоціюється з теплом і домашнім затишком. Кухонний стіл прикрашений скатертиною виглядає ошатно і радує око. Крім декоративної функції виріб виконує і захисну, оберігаючи стільницю від забруднень і пошкоджень. Скатертина допоможе приховати дефекти і декорувати старі меблі. Текстиль робить трапезу приємнішою, зменшуючи звук від пересування посуду і приладів.

Пропонована модель скатертини з поліестеру характеризується доступністю і практичністю. Новий синтетичний матеріал володіє прекрасними характеристиками і властивостями. Половина всієї виробленої текстильної промисловості сьогодні виготовляють з поліестеру. Жаккард - це щільна тканина з красивим переплетенням ниток. Поверхня скатертини мяка і ніжна на дотик, не мнеться під час використання і завжди виглядає свіжо і доглянуто. Текстиль не накопичує сторонніх запахів і має водовідштовхувальну властивість. Скатертина з поліестеру НЕ будуть атакувати нищить їх міль та інші шкідливі комахи. Поверхня є несприятливим середовищем для розмноження шкідливих мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Скатертина проста в догляді, будь-які плями легко видалити без додаткових зусиль. Для машинного прання слід вибрати дбайливий режим. Рекомендована температура води становить 30 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача. Сушити текстиль варто в распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня скатертини можна погладити теплою праскою з виворітного боку.

Придбати чудовий виріб можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за доступною ціною . Модель стане прекрасним вибором в власний будинок. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і друзів, адже скатертину послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів. Текстиль можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, він не має термінів придатності і завжди актуальний.

Деталі товару
9891

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-Buta-Royal-Ring-8-predmetov
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина Verolli Buta Royal Ring доповнена серветками з восьми штук і декоративними власниками одна з кращих скатертин, які Ви бачили. Завдяки високій якості виконання гобеленова тканину вийшла дуже мякою і має...
skatert-verolli-ed-90
rating 0 відгуків
998,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій....
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Elfin-160-220 skatert-Cicek-Elfin-160-220
rating 0 відгуків
1 947,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти