Артикул:
9275

Скатертина Verolli KDK ED-40

Купити скатертину Verolli KDK ED-40 - відмінна ідея для красивого і практичного прикраси Вашої кухні. Виконана їх мякого і міцного жаккарда, прикрашена вишивкою і доповнена мереживний окантовкою, вона прикрасить будь-яке свято. Подарункова упаковка від виробника. Скатертина можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 28 бали. Ваш кошик буде загальним 28 бали який можна перетворити на ваучер на 28,00 грн.

562,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Белый
  • Молочный
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

110 х 160

Колір: білий, крем.

Скатертина Verolli KDK ED -40 від популярної турецької торгової марки характеризується розумним поєднанням високої якості і доступної вартості. До складу виробу входить 100% поліестер. Тканина виконання - жаккард. Скатертина прямокутної форми білого (кремового) кольору, вся поверхня прикрашена жакардовим малюнком з елементами рослинного орнаменту. Низ вироби оформлений витонченим мереживом. Текстиль наповнить інтерєр свіжістю і відчуттям легкості. Сяюча скатертину дає відчуття урочистості і свята. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Традиція прикрашати стіл скатертиною корінням сягає в далеке минуле, вона пройшла крізь століття і не втратила своєї актуальності і зараз. Скатертина є головним атрибутом святково сервірованого столу. Виріб здатне декорувати старі меблі і захистити нову від пошкоджень і забруднень. Біла скатертина є універсальним виробом, вона прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і вигідно підкреслить посуд будь-якого кольору і форми.

Пропонована модель пошита з жаккарда. Головною відмінністю тканини є те, що малюнок наноситься не набивним способом на готовий виріб, а завдяки складному переплетення ниток, які створюють двосторонній узор. Матеріал виглядає розкішно і багато, малюнок чіткий і витончений. Поліестер - це синтетичний матеріал, який має низку чудових властивостей і якостей. Скатертина з цього сучасного матеріалу прекрасно драпірується, ніколи не мнеться і зберігає свою первинну форму і колір на довгі роки найактивнішою експлуатації. Поверхня мяка і приємна на дотик, має водовідштовхувальну властивість. Текстиль не вбирає запахи, до нього байдужі моль, кліщі та інші шкідливі комахи.

Кухонна скатертину з поліестеру не вимагає спеціального догляду, її можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Температура води не повинна перевищувати 40 градусів, навіть найскладніші плями легко відпираються. Виріб стійкий до впливу прямих сонячних променів і швидко сохне в природних умовах. Білосніжну скатертину варто прати окремо від кольорових речей. Якщо виникне необхідність, поверхня можна погладити теплою праскою з виворітного боку.

Купити ошатну скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір в власний будинок і універсальний подарунок для родичів і друзів. Текстиль знадобиться в кожному будинку і буде прикрашати собою свята і сімейні торжества.

Деталі товару
9275

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-stolovogo-belija-s-kolcami-dv-t-1012-9-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудовий комплект столового білизни, що складається з девяти предметів, від відомого турецького виробника. Комплект виконаний з мякої жаккардової тканини, доповнений оригінальними аксесуарами і...
skatert-kdk-gipur-160-220
rating 0 відгуків
1 402,00 грн
Скатертина на стіл KDK прикрашена гіпюрової вставкою в середині і по краях - кантом. Чудове придбання для тих, хто цінує затишок і красу свого будинку. Гобеленова тканина високої якості і приємною мякості прикрашена...
skatert-Cicek-Mira-160-220-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Mira створена для Вашого задоволення і радості Ваших гостей, відомим турецьким виробником. Мяка гобеленова тканину розшита прекрасним малюнком з жакардових ниток, що робить скатертину неповторною і...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-kdk-ed-40-zhakkard skatert-verolli-kdk-ed-40-zhakkard
rating 0 відгуків
562,00 грн
Купити скатертину Verolli KDK ED-40 - відмінна ідея для красивого і практичного прикраси Вашої кухні. Виконана їх мякого і міцного жаккарда, прикрашена вишивкою і доповнена мереживний окантовкою, вона прикрасить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти