Артикул:
9177

Скатертина Verolli ED-180

Скатертина на стіл Verolli ED-180 вражає своєю вишуканістю та оригінальністю. Турецький виробник використовував кращу тканину для краси Вашого будинку і інтерєру. Вона прикрашена приємною бахромою, яка доповнює цю красу. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити скатертину в нашому інтернет-магазині оптом чи вроздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 98 бали. Ваш кошик буде загальним 98 бали який можна перетворити на ваучер на 98,00 грн.

1 968,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 300 колір - білий, крем.

160 х 350 колір - білий, крем.

Скатертина Verolli ED -180 від турецького виробника, який полюбився споживачами далеко за межами своєї батьківщини. Текстиль торгової марки прекрасно поєднує в собі високу якість і доступність. До складу виробу входить 100% поліестер, поверхня рельєфна. Прямокутна скатертину бежевого (білого) кольору виконана в дрібні ажурні квіточки, додатково по краях вона прикрашена бахромою. Виріб має неповторний шарм, здатне прикрасити будь-який інтерєр вітальні і їдальні. Текстиль виглядає багато і розкішно. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Головною прикрасою будь-якого столу, є скатертину. Грамотно обраний виріб підкреслить витончений смак господарів будинку. Кухонна скатертину виконує декоративну і захисну функцію. Навіть звичайна вечеря в колі сімї перетвориться в святковий, завдяки красивому текстилю.

Поліестер - це сучасна синтетична тканина, яка володіє чудовими властивостями і якостями. З цього матеріалу виготовляється половина всього текстилю в світі. Тканина характеризується високою міцністю і довговічністю. Текстиль мякий і приємний на дотик. Поверхня не викликає подразнень і алергії. Виробам з поліестеру не страшні шкідливі комахи, такі як моль, кліщі та інші.

Текстиль простий в побуті, тканина має водовідштовхувальним ефектом, на ній не зявляються стійкі жирні плями. Навіть найскладніші забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Для прання в пральній машині рекомендується вибрати дбайливий режим. Сушити дуже гарне в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Скатертина залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування. При необхідності можна проутюжить при низькій температурі. Виріб стійкий до дії ультрафіолету, зберігає свою первинну форму і колір, навіть після тривалого використання.

Купити ажурну скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру і довгий час буде радувати своїх власників бездоганною і розкішним зовнішнім виглядом. Виріб є дивовижним варіантом подарунка для родичів і друзів. Святкова скатертина стане в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися. Такий презент характеризується своєю практичністю і актуальністю.

Деталі товару
9177

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
рельєфний
Оздоблення
бахрома
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-kayaoglu-160-220-almira-beyaz
rating 0 відгуків
1 968,00 грн
Ще один варіант турецької скатертини Kayaoglu Almira від торгової марки з Туреччини. Білосніжний відтінок і така ж чудова вишивка в чудовому виробі. Гості оцінять Ваш смак і не залишаться байдужими. Купити...
skatert-verolli-kdk-ed-40-zhakkard
rating 0 відгуків
562,00 грн
Купити скатертину Verolli KDK ED-40 - відмінна ідея для красивого і практичного прикраси Вашої кухні. Виконана їх мякого і міцного жаккарда, прикрашена вишивкою і доповнена мереживний окантовкою, вона прикрасить...
skatert-verolli-ed-05
rating 0 відгуків
1 044,00 грн
Скатертина Verolli ED-05 виконана в різних колірних рішеннях з мякою жаккардової тканини - прекрасна прикраса для Вашого святкового столу, або ж ідеальне прикраса інтерєру Вашої кухні. Завдяки високій якості ця...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-ed-180 skatert-verolli-ed-180
rating 0 відгуків
1 968,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-180 вражає своєю вишуканістю та оригінальністю. Турецький виробник використовував кращу тканину для краси Вашого будинку і інтерєру. Вона прикрашена приємною бахромою, яка доповнює цю...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти