Артикул:
9174

Скатертина Verolli Pano гіпюр

Скатертина на стіл Verolli Pano гіпюр ще один цікавий і гарний варіант святкових скатертин від відомого турецького виробника. Така скатертина неодмінно прикрасить Вашу кухню та святковий стіл, а висока щільність тканини дозволить насолоджуватися красою скатертини тривалий час. Ви можете придбати цю модель оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 64 бали. Ваш кошик буде загальним 64 бали який можна перетворити на ваучер на 64,00 грн.

1 288,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - білий, крем.

Скатертина Verolli Pano гіпюр від надійного турецького виробника, який прославився далеко за межами своєї батьківщини бездоганною якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні своєї продукції. Тканина виконання гобелен, до складу входить 100% поліестер. Малюнок нанесений за допомогою жаккардового переплетення ниток. Біла скатертина прямокутної форми виглядає дуже ошатно і урочисто. Поверхня текстурірована витонченим візерунком, краю прикрашені ніжним мереживом. Скатертина прикрасить стіл і прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, наповнивши атмосферу теплом і домашнім затишком. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Традиція прикрашати стіл тканиною корінням сягає в далеке минуле. У сучасному світі текстиль, перш за все, асоціюється з урочистими подіями. Красиво сервірований стіл перетворить найпростішу їжу в вишукані страви. Виріб створює теплу і доброзичливу обстановку, що розташовує до приємного проведення часу. Крім естетичної функції скатертину виконує і практичну, захищаючи меблі від забруднень і пошкоджень.

Пропонована модель скатертини відрізняється своєю практичністю і універсальністю. Виріб підійде на всі випадки життя, будь то особливе торжество або тихий сімейний вечерю. Тканина дуже високої щільності, при цьому дуже легка і мяка на дотик. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Поверхня не пропускає воду і не вбирає запахи, що особливо актуально при використанні на кухні і в їдальні. Білий колір скатертини підкреслить красу посуду будь-якого кольору і стилю.

Виріб простий у використанні і не вимагає додаткового догляду. Скатертина можна прати в пральній машині при дбайливому режимі, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігає свою первинну форму колір і привабливість. Поверхня не боїться впливу прямих сонячних променів. Гладити виріб потрібно теплою праскою зі зворотного боку.

Купити ошатну скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і буде помічником в створенні гарного настрою. Красива і якісна скатертину, є прекрасним подарунком для друзів і родичів по будь-якого свята або урочистої нагоди. Виріб не втратить своєї актуальності і завжди буде в моді.

Деталі товару
9174

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-moreno-acık-gri-160-220
rating 0 відгуків
2 712,00 грн
Скатертина на стіл Arya Moreno Acık Gri виконана в красивому сріблясто-сірому кольорі з мякою жаккардової тканини високої щільності. Турецький виробник зробив якісну скатертину з кращих матеріалів для Вас і Ваших...
Скатерть Cicek pano
rating 0 відгуків
346,00 грн
Скатертина на стіл Cicek pano від відомого турецького виробника зроблена з мякого гобелена і прикрашена красивим малюнком з жаккардового переплетення. Приємна забарвлення і поєднання кольорів дозволять Вам прикрасити...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1011-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вам гарний і оригінальний комплект столового білизни DV-T-1011, 5 предметів , виробництва Туреччина. Цей комплект стане чудовою прикрасою для Вашого будинку і для затишного кафе. Жакардова тканина...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-pano-gipur skatert-verolli-pano-gipur
rating 0 відгуків
1 288,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Pano гіпюр ще один цікавий і гарний варіант святкових скатертин від відомого турецького виробника. Така скатертина неодмінно прикрасить Вашу кухню та святковий стіл, а висока щільність...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти