Артикул:
8403

Скатертина Kayaoglu Demet

Скатертина Kayaoglu Demet чудова покупка для Вашого будинку. Ця модель виконана з мякої поліестерової тканини, що надає їй приємну мякість і високу щільність. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви могли радувати себе і ваших гостей красивим святково прикрашеним столом. Купити скатертину з аплікаціями гіпюру і органзи можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 125 бали. Ваш кошик буде загальним 125 бали який можна перетворити на ваучер на 125,00 грн.

2 510,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 240

Скатертина Kayaoglu Demet від широко відомого виробника домашнього текстилю родом із сонячної Туреччини. Продукція відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% поліестер. Скатертина прямокутної форми виконана в білому кольорі. Виріб прикрашено вишуканими аплікаціями з гіпюру і органзи, виглядає розкішно і багато. Дизайн дуже ніжний, текстиль створює атмосферу легкості. Скатертина стане прикрасою будь-якого інтерєру. Комплектується в подарункову упаковку від торгової марки.

Красива скатертина незамінний атрибут сервіровки святкового столу. Традиція прикрашати стіл, таким чином, йде корінням в далеке минуле. У сучасному світі текстиль прекрасно справляється зі своїми головними функціями, а саме захищає і прикрашає поверхня стола. Пропонована скатертину виготовлена з високоміцного синтетичного матеріалу - поліестеру. Такий текстиль має ряд корисних якостей і властивостей, що робить його дуже популярним і затребуваним серед покупців. З поліестеру виробляється половина всієї текстильної продукції.

Скатертина дуже мяка і приємна на дотик, виріб відмінно драпірується і красиво лягає на поверхню столу. Тканина має водовідштовхувальну властивість, на ній не зявляються стійкі жирні плями. До текстилю байдужі шкідливі комахи і кліщі, його можна спокійно зберігати в шафі. Виріб чудово тримає форму і не мнеться під час використання. Стіл завжди буде мати бездоганний вигляд.

Витончений текстиль не вимагає спеціального догляду, матеріал дуже міцний і стійкий до впливів різного роду. Виріб можна прати в пральній машині, рекомендується вибрати дбайливий режим, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Матеріал швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну і гладеньку поверхню, що значно економить час і сили домогосподарок на прасування. При необхідності можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

Чудове виріб можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Прекрасне поєднання ціни та якості приємно здивують покупців. представлена модель, це прекрасний вибір для власного будинку. Святковий стіл завжди буде виглядати бездоганно, піднімаючи настрій присутнім за ним людям. Скатертина - це чудовий варіант подарунка для родичів і друзів, будь то Новий рік або День народження.

Деталі товару
8403

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
аплікація з гіпюру і органзи
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатертm KAYAOGLU  Lux Dantella
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Відомий турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину на стіл KAYAOGLU Lux Dantella gumus . Чудове полотно високої щільності прикрашено гарними квітами, виконаних з використанням жаккардового переплетення. Це...
skatert-Arya-Gridley-Krem-155-219
rating 0 відгуків
3 599,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину на стіл Arya Gridley Krem від відомого турецького виробника, виконану в приємному кремовому відтінку з жаккардової тканини високої якості і високої щільності. Такий скатертиною ви...
skatert-arya-filbert-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 508,35 грн 2 951,00 грн
Скатертина на стіл ARYA Filbert притягує своєю простотою і витонченістю. Турецький виробник в цій моделі втілив красиве і оригінальне дизайнерське рішення, щоб Ви могли прикрасити або ж доповнити інтерєр Вашої...
Нещодавно переглянуто
skatert-KAYAOGLU-Demet-kahve skatert-KAYAOGLU-Demet-kahve
rating 0 відгуків
2 510,00 грн
Скатертина Kayaoglu Demet чудова покупка для Вашого будинку. Ця модель виконана з мякої поліестерової тканини, що надає їй приємну мякість і високу щільність. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви могли радувати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти