Артикул:
22931

Скатертина Maison Royale кругла

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 32 бали. Ваш кошик буде загальним 32 бали який можна перетворити на ваучер на 32,00 грн.

652,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на цю чудову круглу скатертину Maison Royale діаметром 160 см, від турецького виробника. Скатертини з щільних і мяких тканин це завжди кращий вибір для святкового столу, вони чудово виглядають і допомагають наповнити будинок відчуттям затишку і розкоші. Скатертина прикрашена оригінальним малюнком, відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

Жаккардовая тканину поєднує в собі кілька видів плетіння ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, жакардова тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку. Особливо часто, покупці нашого інтернет-магазину, звертають увагу на жакардові покривала і постільна білизна. Вони виглядають розкішно і вишукано на будь-яких ліжках і диванах, а скатертини з жаккарда це шикарне прикраса будь-якої кухні.

Турецька фабрика Maison відповідально ставиться до створення текстилю для дому, Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення , і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

Купити круглу скатертину Maison Royale 160 см, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

В нашому каталозі скатертину представлена в одному розмірі 160 Дивись ви можете оцінити забарвлення даної моделі, або ж можете вибрати інші скатертини в нашому каталозі.

Наші рекомендації по догляду за скатертинами з щільної тканини сатин, жаккард і ін. Ці поради допоможу Вам зберегти гарний зовнішній вигляд виробу на довгі роки:

  • Прати скатертини, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить скатертини з сатину або жаккарда бажано не сильно розжареною праскою.

Купити скатертину Maison Royale 160х220 за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи, скатертини і невеликий кухонний текстиль за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва за найкращими цінами, без додаткових націнок.

В нашому каталозі товарів вас завжди чекає широкий асортимент, ввічливі менеджери і гідний вибір текстилю за найкращою ціною. Роблячи покупки в наше інтернет-магазині ви економите ваші гроші і час.

Деталі товару
22931

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-med-2001
rating 0 відгуків
1 430,00 грн
Скатертина Verolli Med-2001 зроблена з кращої гобеленової тканини відомим турецьким виробником. Білосніжна полотно скатертини прикрашено оригінальним малюнком з жакардових ниток, що додає більшої краси і...
skatert-Tropik-bamboo-white
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка скатертину Tropik bamboo створена з тканини високої якості на основі бамбукового волокна, що так само відображено і в красивому малюнку вишитих бамбукових гілочок. Кремова поверхню скатертини має прекрасну...
skatert-Verolli-ED-1972-gobelen
rating 0 відгуків
1 041,00 грн
Скатертина Verolli ED-1972 , виконана з гобеленової тканини, допоможе прикрасити Ваш святковий стіл або доповнити інтерєр Вашої кухні приємною деталлю. Цікавий малюнок виконаний за допомогою ниток жаккардового...
скатерть Verolli Clasik Class-A
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Не знаєте, яку купити скатертину, щоб прикрасити Ваш стіл? Тоді радимо звернути увагу на скатертину на стіл Verolli Clasik Class-A від відомого виробника текстильної промисловості. Її виготовили з якісної, міцної і...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1010-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Гарний салатовий комплект столового білизни, 5 одиниць DV-T-1010 стане чудовим придбанням для Вас і відмінною прикрасою інтерєру Вашої кухні. Жакардова тканина приємно здивує своєю мякістю і якістю. Подарункова...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти