Артикул:
22790

Скатертина La Perle гобеленова 160 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на цю чудову скатертину La Perle гобеленова 160х220 від турецького виробника. Скатертини з щільних і мяких тканин це завжди кращий вибір для святкового столу, вони чудово виглядають і допомагають наповнити будинок відчуттям затишку і розкоші. Скатертина прикрашена мереживом, відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що тканину виконана з натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканину і виходить міцною, мякою з високою щільністю і стійкістю до зминання і забруднення. Будь-яка скатертину на основі бавовни чудово пропускає повітря, легко стирається і швидко сохне. Висока щільність тканини надає скатертини достатню стійкість до зминання і частого прання, тому скатертини з мякого і міцного гобелена, жаккарда або сатину користується високою популярністю серед покупців домашнього текстилю.

Турецька фабрика La Perle відповідально ставиться до створення текстилю для дому , Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

Купити скатертину La Perle гобеленова 160х220 за доступною ціною можна в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україна. У нашому каталозі широкий вибір постільної білизни та домашнього текстилю турецького виробництва, який можна купити оптом і в роздріб. Ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для дому та запропонуємо найкращий текстиль, щоб ви могли створити в будинку затишок і комфорт.

Наші рекомендації по догляду за скатертинами з щільної тканини сатин, гобелен, жаккард і ін. ці поради допоможу Вам зберегти гарний зовнішній вигляд виробу на довгі роки:

  • Прати скатертини з бавовни і синтетики, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить скатертини з сатину або жаккарда бажано не сильно розжареною праскою.

Купити гобеленову скатертину La Perle 160х220 за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи, скатертини і невеликий кухонний текстиль за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва за найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

в нашому каталозі товарів вас завжди чекає широкий асортимент, ввічливі менеджери і гідний вибір текстилю за найкращою ціною. Роблячи покупки в наше інтернет-магазині ви економите ваші гроші і час.

Деталі товару
22790

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-agora-krem-beyaz-150-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Agora Krem-Beyaz - це чудове доповнення будь-якого торжества і чудове прикраса для святкового столу. Висока якість від турецького виробника втілилося в мякій жаккардової тканини, красиво...
skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 369,00 грн
Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними...
skatert-arya-lavender-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл ARYA Lavender цікава своїм оригінальним зовнішнім виглядом і красивою вишивкою по канту. Нейтральний відтінок дозволяє використовувати скатертину і для прикраси святкового столу, і для доповнення...
Скатертина TAC Hotel Life
rating 0 відгуків
697,00 грн
Відмінна скатертину від торгової марки ТАС буде радувати Вас своєю білосніжною красою і відмінною якістю виконання довгий час. Купити скатертину з сатину - прикрасити кухню, вітальню, щоб Ви і Ваші друзі могли...
skatert-Cicek-Agova-Tasli-kruzhevo-kamni
rating 0 відгуків
1 145,00 грн
Скатертина на стіл Cicek Agova Tasli прикрашена красивим вишитим малюнком і чудовим кантом з декоративним камінням. Також кухонні скатертину укомплектована вісьмома чудовими серветками, що додасть Вашому столу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти