Артикул:
22104

Скатертина Selin Sude

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 97 бали. Ваш кошик буде загальним 97 бали який можна перетворити на ваучер на 97,00 грн.

1 951,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудову скатертину Selin Sude від турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням, виконана з мякого велюру з красивим малюнком і доповнена мереживом. Тканина на основі поліестру. Ця скатертина забезпечить вам гарний настрій, затишок і комфорт під час свята за столом. Велюр має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з цієї тканини дуже популярними серед покупців домашнього текстилю. Скатертина має приємний малюнок, відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що тканину виконана на високому рівні якості. Виріб прекрасно пропускає повітря, легко стирається і швидко сохне. Висока щільність тканини має достатню стійкість до зминання і частого прання, тому скатертини з мякого і міцного велюру користується високою популярністю.

Турецька фабрика Selin відома своїм якісним кухонним текстилем, серветками і рушниками далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі матеріали, а також сучасні технології. Модельний ряд скатертин виділяється серед інших, перш за все дизайном, красивим тисненим малюнком і забарвленням.

Купити скатертину Selin Sude з велюрової тканини, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі текстилю для кухні від скатертин до серветок, а також величезний вибір товарів, зручний каталог і доступні ціни. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати скатертини з різних тканин і матеріалів за найкращою ціною.

В нашому каталозі ця модель скатертини представлена в розмірах:

160 х 220 см

160 х 300 см

160 х 350 см.

Кольори - кремовий і бежевий.

Наші рекомендації по догляду за скатертинами з щільної тканини як велюр, сатин, жаккард і ін. Ці поради допоможу Вам зберегти гарний зовнішній вигляд виробу на довгі роки:

  • Прати скатертини з бавовни, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить скатертини з сатину або жаккарда бажано не сильно розжареною праскою.

Купити велюрову скатертину Selin Sude 160 х 220можно оптом і в роздріб , тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші. Наші менеджери завжди готові підказати наявність, підберуть зручну форму оплати і службу доставки.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи, скатертини і невеликий кухонний текстиль за найкращими цінами.

Роблячи покупки в наше інтернет-магазині ви економите ваші гроші і час.

Деталі товару
22104

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
велюр
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-ed-90
rating 0 відгуків
998,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій....
skatert-verolli-ed-01
rating 0 відгуків
1 141,00 грн
Скатертина Verolli ED-01 поєднує в собі високу якість роботи турецьких майстрів і вишуканість багатих будинків Європи. Мяка жакардова тканина прикрашена красивим вишитим малюнком, що неодмінно допоможе прикрасити...
skatert-Cicek-Agova-Tasli-kruzhevo-kamni
rating 0 відгуків
1 145,00 грн
Скатертина на стіл Cicek Agova Tasli прикрашена красивим вишитим малюнком і чудовим кантом з декоративним камінням. Також кухонні скатертину укомплектована вісьмома чудовими серветками, що додасть Вашому столу...
skatert-arya-agora-krem-beyaz-150-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Agora Krem-Beyaz - це чудове доповнення будь-якого торжества і чудове прикраса для святкового столу. Висока якість від турецького виробника втілилося в мякій жаккардової тканини, красиво...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти