Артикул:
20797

скатертина Terkan

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 150 х 220

Скатертина Terkan високоякісного турецького виробництва виготовлена за останніми технологіями і здатна задовольнити найвибагливіших покупців. До складу виробу входить 100% поліестер, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом, форма - прямокутна. В асортименті яскраві скатертини з квітковим принтом, зображенням ягід і кухонного начиння. Кожен зможе підібрати виріб на власний смак. Комплектується текстиль в поліетиленовий пакет від виробника.

Історія скатертини налічує багатовікову історію, ще стародавні єгиптяни почали прикрашати столи відрізом красивою тканини. У Європі традиція накривати стіл скатертиною міцно закріпилася в 19 столітті. Зараз це невідємний атрибут домашнього текстилю, який несе не тільки декоративну, але і практичну функцію.

Яскраве виріб освіжить інтерєр і прикрасить приміщення. Скатертина приховає недоліки старих меблів і захистить нову - від механічних пошкоджень і забруднень. Це вигідне капіталовкладення, адже випрати або замінити скатертину набагато простіше, ніж поміняти стіл. Пропонована модель підійде як для кухні, так і для їдальні, це чудовий повсякденний варіант для сервірування столу. Виріб буде сприяти прекрасного настрою і підкреслить чудовий смак господині. Тканина практично не мнеться і має гарний благородний блиск. Стіл завжди буде виглядати акуратно і охайно.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і відмінно переносить часті прання, зберігаючи свою зовнішню привабливість. Виріб прослужить довгі роки активної експлуатації, якщо дотримуватися простих рекомендацій по догляду. Матеріал, що використовується не сприйнятливий до забруднень і володіє жиро-і водовідштовхувальними властивостями. Плями легко відпираються при температурі води 30 градусів, для прання в пральній машині слід вибирати дбайливий режим. Виріб швидко висихає в природних умовах, зберігає форму і колір, стійке до дії ультрафіолетових променів.

Придбати таку шикарну скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль прекрасно доповнить інтерєр кухні і їдальні, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку. Кожен прийом їжі буде супроводжуватися хорошим настроєм і відчуттям свята. Скатертина, це чудовий варіант подарунка для друзів і близьких, текстиль обовязково стане в нагоді і буде використовуватися в побуті. Кожна господиня буде вдячна за такий презент, це завжди актуальна і потрібна річ в будинку.

Деталі товару
20797

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Blue-Marin
rating 0 відгуків
2 787,00 грн
Скатертина Cicek Blue Marin це красива і вишукана скатертину від турецького виробника доповнена вісьмома серветками, виконаними в такому ж стилі і якості. Весь комплект зроблений з мякої жаккардової тканини високої...
skatert-magija-sna-145-120
rating 0 відгуків
621,00 грн
Скатертина "Магія Сну" 145х120 стане приємним прикрасою Вашого святкового столу. Прикрашена красивим орнаментом і виконана з найкращою тканини відомим українським виробником, ця скатертина буде приємно радувати Вас...
skatert-kayaoglu-160-220-almira-beyaz
rating 0 відгуків
2 105,00 грн
Ще один варіант турецької скатертини Kayaoglu Almira від торгової марки з Туреччини. Білосніжний відтінок і така ж чудова вишивка в чудовому виробі. Гості оцінять Ваш смак і не залишаться байдужими. Купити...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти