Артикул:
19339

Скатертина Gelin Home MARGHERITA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 273 бали. Ваш кошик буде загальним 273 бали який можна перетворити на ваучер на 273,00 грн.

5 464,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на цю чудову скатертину Gelin Home MARGHERITA від турецького виробника. Скатертини з щільних і мяких тканин це завжди кращий вибір для святкового столу, вони чудово виглядають і допомагають наповнити будинок відчуттям затишку і розкоші. Скатертина прикрашена мереживом, відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

Жаккард - це багатошарова тканина, мякість і щільність якої криється в її технології виробництва та склад ниток. Верхній шар будь-якого комплекту з жаккардової тканини створюється на особливих швейних верстатах за технологією, яка прийшла з Франції. Так, плетіння ниток надає тканині оригінальну текстуру і гладкість, а малюнок схожий на вишивку. Нижня частина білизни в такій постільній виконана з сатину на основі натуральних волокон, бавовни або бамбука.

Кухонний текстиль від турецького виробника Gelin Home завжди цінується за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, зроблений він з жаккарда, сатину або шовку. Всі скатертини на цій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного виробу.

Купити скатертину Gelin Home MARGHERITA можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет-магазині Sweet Home з доставкою по всій Україна. У нас завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми пропонуємо покупцям найкращі продукти, щоб кожен наш клієнт міг створити затишок і комфорт в спальні і в своєму будинку.

В нашому каталозі скатертину представлена в декількох розмірах:

  • 180 х 260 см,
  • 180 х 320 см,
  • 180 х 360 см.

Наші рекомендації по догляду за скатертинами з щільної тканини сатин, жаккард і ін. Ці поради допоможу Вам зберегти гарний зовнішній вигляд виробу на довгі роки:

  • Прати скатертини з бавовни, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить скатертини з сатину або жаккарда бажано не сильно розжареною праскою.

Купити жакардову скатертину Gelin Home MARGHERITA від турецького виробника можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
19339

Характеристики

категорія товару
скатертини
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатертина TAC Raschel
rating 0 відгуків
504,00 грн
Купити розкішну скатертину від відомого турецького виробника ТАС - прикрасити Ваш святковий стіл і створити затишну атмосферу. Скатертина виконана з бавовняної тканини і доповнена фатином. Гості неодмінно оцінять...
skatert-magija-sna-145-120
rating 0 відгуків
621,00 грн
Скатертина "Магія Сну" 145х120 стане приємним прикрасою Вашого святкового столу. Прикрашена красивим орнаментом і виконана з найкращою тканини відомим українським виробником, ця скатертина буде приємно радувати Вас...
Скатерть Verolli KDK + 8 салф.
rating 0 відгуків
1 580,00 грн
Чудова скатертину Verolli KDK відмінно придбання для вашої кухні або вітальні. Чудове жаккардовое полотно прикрашене приємними ніжними пелюстками, і ця пишнота доповнюють ще вісім білосніжних серветок. Турецькі...
skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 369,00 грн
Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними...
skatert-KAYAOGLU-Demet-kahve
rating 0 відгуків
2 510,00 грн
Скатертина Kayaoglu Demet чудова покупка для Вашого будинку. Ця модель виконана з мякої поліестерової тканини, що надає їй приємну мякість і високу щільність. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви могли радувати...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти