Артикул:
19961

Шкарпетки чоловічі TOMY HILFIGERR лікра патик 42-45 ЕЛІТ

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки чоловічі TOMY HILFIGERR лікра патик 42-45 ЕЛІТ від відомої турецької торгової марки. До складу входить бавовна 80%, поліамід - 17% і еластан- 3%. Комплектується в поліетиленовий пакет від виробника. Шкарпетки з низьким патиком, представлені в темній колірній гамі, серед яких чорний, синій і сірий, однотонна поверхня прикрашена дрібним малюнком.

Добре підібрані чоловічі шкарпетки, допоможуть створити бездоганний образ, підкреслять стиль і відмінний смак. Продукція відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Матеріал не викликає подразнень і алергічних реакцій. На дотик текстиль дуже мякий та ніжний.

Модель розроблена провідними дизайнерами для зручного носіння під час занять спортом. Виріб має спеціальний анатомічний крій, який забезпечує максимально комфортну посадку. Шкарпетки мяко облягають ногу, не передавлівая важливих точок і судин. Текстиль не стирчала і не совається, це дозволяє виключити потертості і натирання шкіри ніг. Відмінною рисою, є довжина до щиколотки, що гармонійно і стильно виглядає зі спортивним взуттям.

Текстура тканини і її склад забезпечую високу гігроскопічність і повітропроникність вироби. Завдяки цьому, білизна набуває відмінні гігієнічні властивості. Нога не потіє і зберігається сухість поверхні, це перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і зростання грибків, виключає появу неприємного запаху. Шкарпетки дуже еластичні, характеризуються високою міцністю і зносостійкістю. Ідеально підійдуть для сезону весна-осінь.

Текстиль простий у використанні і догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендується прати виріб після кожної шкарпетки, підійде як ручна, так і машинне прання. Виріб стійкий до механічного впливу і сонячним променям, на поверхні не зявляються катишки. Шкарпетки мають охайний естетичний вигляд, навіть після багаторазового прання. Текстиль містить синтетичні волокна, тому при сушінні краще уникати прямих джерел тепла і гарячої поверхні.

Купити представлені високоякісні чоловічі шкарпетки можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це потрібне придбання і вигідне капіталовкладення, адже текстиль прослужить дійсно довго. Кожен чоловік оцінить таку турботу про своїх ногах. Тому такий текстиль буде доречний і як подарунок, який можна піднести своєму обранцеві як маленький повсякденний сюрприз.

Деталі товару
19961

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
80%, поліамід: 17%. еластан: 3%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
патик / низький
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Носки Tennis сетка патик женские яркие
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Легкі жіночі шкарпетки зроблені турецьким виробником з кращої бавовняної тканини подарують Вам чудовий настрій і комфорт під час тренувань. Шкарпетки зроблені з бавовняного волокна та доповнені лайкрой для...
noski-nikol-likra-muzhskaya
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі відмінні чоловічі шкарпетки хорошої якості і приємних кольорів. Шкарпетки зроблені українським виробником з натуральної бавовни з застосуванням лайкри для більшої міцності. Представлені в...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти