Артикул:
19947

Шкарпетки жіночі TOMY HILFIGERR середні 36-40

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки жіночі TOMY HILFIGERR середні 36-40 від відомого турецького бренду, який славиться високою якістю і надійністю своєї продукції. Товар відповідає європейським санітарним нормам безпеки. До складу виробу входить натуральний екологічно чиста бавовна. Шкарпетки середньої довжини відмінно підійдуть для весняно-осіннього періоду. Продукція має широкий модельний ряд, серед яких одноколірні, і шкарпетки в смужку найрізноманітніших кольорів, починаючи від класичного білого і чорного, закінчуючи яскраво салатовим. Гомілку прикрашена веселими малюнками котиків, квітів і іншими орнаментами. Поставляється текстиль в поліетиленовій упаковці від виробника.

Неможливо уявити гардероб сучасної жінки без такого елемента як шкарпетки. Вони зігрівають і оберігають ніжки від натирань і пошкоджень. Пропонована модель розроблена спеціально, щоб подарувати максимальний комфорт і зручність. Крій вироби повторює анатомічна будова ноги. Шкарпетки добре сідають, не утворюючи складок і нерівностей. Широка резинка мяко і надійно фіксує білизна на щиколотці.

На ринку існує величезний асортимент нових синтетичних матеріалів, проте натуральні тканини продовжують лідирувати по попиту. Це пояснюється чудовими властивостями і якостями таких виробів. На дотик поверхня шкарпеток дуже мяка і шовковиста, вона не викликає алергію і подразнень на шкірі. Текстиль рекомендований для щоденного носіння.

Бавовна чудово пропускає повітря, нога не буде відчувати дискомфорт і потіти, що перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів, зростання грибків і появи неприємного затхлого запаху. Поверхня шкарпеток володіє відмінною гігроскопічністю. Тканина здатна швидко поглинати біологічну вологу, забезпечуючи відчуття сухості.

Текстиль простий у використанні і догляді, він прекрасно переносить машинне і ручне прання, за допомогою миючих засобів. Для підтримки гігієнічності та чистоти слід прати шкарпетки після кожного носіння. Виріб стійкий до ультрафіолету, не линяє і зберігає свою форму, швидко сохне в природних умовах. Не слід гладити або сушити білизну за допомогою праски, це може пошкодити гумку з синтетики. Матеріал відрізняється міцністю і зносостійкістю, прослужить тривалий час, зберігши привабливу гладеньку і яскраву поверхню.

Купити чудовий виріб для себе і близьких, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це вигідне придбання і чудова обновка для ніжок, які поринуть в ніжне хмарка тепла і турботи. Носков не буває багато, тому це хороший варіант маленького презенту для подруги, мами, сестри або коханої.

Деталі товару
19947

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
80%, поліамід: 17%. еластан: 3%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
середній
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
noski-tommy-hilfigerr-likra-muzhskie-setka-patik-39-41
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні чоловічі шкарпетки від турецького виробника зроблені з натуральної бавовни з додаванням еластану для кращої міцності і більшої еластичності. Шкарпетки добре переносять часте прання, мають...
Носки Monteks 18 мужские КОТОН
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні чоловічі шкарпетки від турецького виробника порадують Вас приємною мякістю і піднімуть настрій. Виконано з натуральної бавовни, відмінно пропускають повітря, мають приємну структуру, легко переносять щоденну...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти