Артикул:
19945

Шкарпетки чоловічі спорт exclusive 42-45

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки чоловічі спорт exclusive 42-45 від провідного турецького виробника, який займає лідируючі місця на ринку не тільки у себе на батьківщині, але і за її межами. До складу виробу входить натуральний екологічно чиста бавовна - 80%, поліамід - 17% і еластан 3%. Шкарпетки середньої довжини, зі зручною широкою гумкою, ідеально підійдуть під спортивне взуття. Колекція представлена класичній білій, сіркою і чорної палітрою кольорів. Продаються в фірмовій поліетиленовій упаковці.

Пропонована модель спеціально розроблена для більш комфортного носіння під час активної ходьби або занять спортом. Форма вироби повторює анатомічну будову ноги і рівно лягає на поверхню, не утворюючи нерівностей і складок. Широка резинка надійно і мяко фіксує носок на нозі, не здавлюючи важливих точок і судин. На дотик шкарпетки дуже ніжні і шовковисте. Поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій, виріб рекомендовано для щоденного носіння. Тканина середньої щільності підійде для всесезонного застосування.

Переважання натуральної бавовни в складі, наділяє текстиль чудовими властивостями цього матеріалу. Основними показниками є висока гігроскопічність і повітропроникність. Зайва біологічна рідина швидко вбирається і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Шкіра безперешкодно дихає, це виключає потіння ніг, розмноження патогенних мікроорганізмів, і як наслідок, поява неприємного запаху і грибків. Додавання поліаміду і еластану надають виробу еластичність, покращуючи тим самим зовнішні характеристики, а також продовжують термін експлуатації.

Шкарпетки не вимагають спеціального догляду і чудово переносять часті машинні і ручні прання за допомогою миючих коштів. Виріб рекомендовано прати після кожного носіння для підтримки чистоти і гігієнічності. Текстиль добре сохне в природних умовах, не втрачає форму і колір з плином часу, на поверхні не зявляються катишки. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і міцністю, шкарпетки прослужать не один рік, радуючи свого володаря чудовою якістю.

Купити пропоновану продукцію можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Подбайте про себе і про своїх близьких, шкарпеток ні коли не буває багато, тому це чудовий варіант маленького презенту для чоловіків. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
19945

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
Бавовна: 80%, Поліамід: 17%. еластан: 3%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
середній
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Спасибо за качество!
rating 10
Заказываю второй раз, на этот раз и себе и сыну, отличный вариант для занятий спортом, очень доволен!
6 інших товарів в цій категорії:
noski-tommy-hilfigerr-likra-muzhskie-setka-patik-39-41
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні чоловічі шкарпетки від турецького виробника зроблені з натуральної бавовни з додаванням еластану для кращої міцності і більшої еластичності. Шкарпетки добре переносять часте прання, мають...
Носки Pier Luigi 18 39-41 1002
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємні і комфортні чоловічі шкарпетки турецького виробництва Pier Luigi приємно Вас здивують при носінні. Шкарпетки з подвійним носком і подвійний пятою, зносостійкі, з високою гомілкою практичного чорного кольору....
Носки Monteks 18 Б/К
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні чоловічі шкарпетки , чудово зроблені з кращих матеріалів турецькими майстрами. Шкарпетки мають середню щільність, приємну структуру тканини, дозволяють шкірі дихати. Шкарпетки стійкі до частого...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти