Артикул:
19944

Шкарпетки дитячі Corap Camasir 6-8

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Шкарпетки дитячі Corap Camasir 6-8 від провідного турецького виробника, який славиться надійність і високою якістю своїх виробів. Вся продукція відповідає міжнародним санітарним нормам безпеки. До складу білизни входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Невелика кількість еластану застосовується для виготовлення гумки. Широкий модельний ряд кольорових шкарпеток з веселими малюнками, дозволяє вдало комбінувати їх з будь-яким одягом, і створювати неповторні образи для малюка. В асортименті блакитні, сірі, персикові носочки, з малюнками і без. Комплектуються в фірмовий поліетиленовий пакет.

Шкарпетки займають важливе місце в дитячому гардеробі. Дитяча шкіра особливо чутлива і ніжна, у діток не до кінця сформована терморегулююча функція, тому слід з чуйним увагою підійти до вибору текстилю. Пропонована модель виготовлена з бавовни, натуральна поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій. Для фарбування застосовуються тільки безпечні високоякісні барвники. Бавовняна тканина має ряд чудових якостей і властивостей, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців.

Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю, завдяки цим якостям, малюкам завжди буде комфортно і зручно. Тканина здатна швидко поглинати і виводити назовні вологу. Дихаюча структура запобігає появі парникового ефекту і дозволяє шкірі дихати, забезпечуючи чудові гігієнічні показники. Шкарпетки спеціально розроблені для дитячої ніжки і повторюють її анатомічна будова, рівно сідають, не утворюючи складок, які не передавлюють важливі точки на нозі. Білизна середньої щільності ідеально підійде для носіння в осінньо-весняний період.

Виріб чудово переносить часті машинні і ручні прання, це особливо актуально, адже дітки часто брудняться. Для підтримки чистоти і гігієнічності, рекомендується прати білизну після кожної шкарпетки. Текстиль швидко сохне в природних умовах, стійкий до впливу ультрафіолетових променів і механічних пошкоджень. Шкарпетки характеризуються високою зносостійкістю і міцністю, збережуть свою форму і привабливість навіть після дуже тривалої активної експлуатації.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Чудові носочки порадують малюка своєю ніжністю і мякістю. Це чудовий варіант маленького презенту для малюка, такий текстиль точно стати в нагоді і не буде зайвим.

Деталі товару
19944

Характеристики

категорія товару
Шкарпетки
склад тканини
Бавовна: 98%, еластан: 2%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Висота шкарпетки
середній
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Носки Monteks ликра женские цветные ЭКОНОМ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісні жіночі шкарпетки від турецького виробника - подарувати комфорт і відпочинок Вашим ногам. Відмінна якість виконання і оригінальні візерунки дозволять носити дані шкарпетки кожен день під будь-який...
Носки Житомир ликра мужские 42-45
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам стовідсоткові бавовняні чоловічі шкарпетки Житомир вітчизняного виробництва. Шкарпетки відмінного якості, зносостійкі, призначені для розміру 42-45. Вироби з високою гомілкою представлені в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти