Артикул:
23366

Плед Vladi Cappuccino 200 * 220

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 52 бали. Ваш кошик буде загальним 52 бали який можна перетворити на ваучер на 52,00 грн.

1 044,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

У кожного слово «плед» викличе свої асоціації, але перш за все вони асоціюється з теплом і будинком. Чудовий плед від провідного українського виробника викличе найприємніші емоції від експлуатації. В осінній дощовий день або в морозний зимовий ранок, так приємно закутатися в ніжний плед і насолодитися відпочинком і домашнім спокоєм.

Плед Vladi Cappuccino 200 * 220 має приємну фактуру і малюнок у вигляді клітини. Модель представлена в біло - чорному і біло коричневому кольорі. Краї обрамлені бахромою. Такий плед гармонійно впишеться в будь-який інтерєр. Текстиль облагородить меблі і створить атмосферу тепла і домашнього затишку. Поставляється текстиль в подарунковій сумці з поліпропілену на блискавки.

Меринос - це порода тонкорунних овець. Волокна вовни мериноса в пять разів тонше за людську волосину. Саме тому пропонований плед такий мякий і ніжний. Поверхня не викликає подразнень на шкірі і не колеться. Невелике додавання синтетики збільшує термін експлуатації виробу.

Шерсть має масу корисних властивостей і якостей. Легкий плед добре зігріває, при цьому підтримується оптимальний тепловий баланс. Виріб вільно пропускає повітря і швидко виводить зайву вологу. Шерсть позитивно впливає на весь організм, є профілактикою багатьох захворювань і прискорює процес одужання. Плед допоможе розслабитися і зняти напругу з мязів. Натуральна вовна має знеболюючу, протизапальну і антибактеріальну дію. Плед рекомендований людям страждаючим бронхіальнимизалозами захворюваннями, артритами і артрозами, порушенням кровообігу.

плед з вовни не вимагає частого прання. Вся справа в тому, що шерсть має унікальну властивість відштовхувати бруд. Досить струсити і провітрити виріб і воно знову стане свіжим і чистим. У разі серйозних забруднень текстиль можна випрати в домашніх умовах. Для прання слід вибрати делікатний режим, при температурі не вище 30 градусів. Варто відмовитися від автоматичного віджиму. Випрані плед варто розкласти горизонтально і дати воді стекти самостійно, для кращого ефекту під низ потрібно постелити тканину, яка добре поглинає вологу. Вовняний плед характеризується високим ступенем зносостійкості і прослужить довгі роки, зберігши свою зовнішню привабливість і корисні якості.

Шикарний плед можна придбати в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно порадують своєю демократичністю. Робити покупки онлайн дуже зручно і швидко. Плед стане прекрасним вибором для будинку і дачі. Плед можна подарувати друзям і родичам. Такий презент характеризується своєю універсальністю, його можна піднести з будь-якого урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
23366

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна мериноса 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Эльф 130х170
rating 0 відгуків
312,00 грн
Якісний вовняний плед від відомого українського виробника, подарує Вам і вашим рідним тепло, комфорт і відчуття затишку в холодну пору року. Мяка вовняна тканина зовсім не колеться, приємна на дотик і при належному...
Плед Vladi Cappuccino 140*200 Р-20
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти