Артикул:
23365

Плед Vladi Cappuccino 170 * 210

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 41 бали. Ваш кошик буде загальним 41 бали який можна перетворити на ваучер на 41,00 грн.

831,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Після складного трудового дня так хочеться повернутися додому і насолодитися тишею. Натуральний плед від провідного українського виробника допоможе, зігріється і розслабитися. Виріб прикрасить інтерєр і допоможе створити теплу і затишну атмосферу. Висока якість виробу подарує комфорт на довгі роки.

Плед Vladi Cappuccino 170 * 210 стане ідеальним варіантом, як для дачі, так і для дому. Виріб виконано в біло-чорному і біло - коричневому кольорі. Поверхня прикрашена малюнком у вигляді клітки, в різних варіаціях. Поверхня має приємну текстуру, краю обрамлені акуратною бахромою. Поставляється в сумці з поліпропілену на блискавки, яка зручна для транспортування і зберігання текстилю.

Мериносова шерсть є найтоншою, вироби з такої пряжі характеризуються мякістю і ніжністю. Шерсть добре пропускає повітря, між ворсинками завжди є простір, який забезпечує доступ повітря до шкіри. Це виключає перегрів тіла. Плед з натуральної вовни завжди підтримує оптимальний тепловий баланс і швидко виводить зайву вологу.

Натуральна вовна містить ланолін, який має антибактеріальну дію. При регулярному використанні текстилю поліпшується стан шкіри і кровообігу. Шерсть має болезаспокійливу дію при артрозах і артритах, добре знімає стрес. Виріб рекомендовано при захворюваннях дихальної системи. Такий текстиль приємно і головне корисно використовувати в побуті. Невелике додавання синтетики збільшує міцність і покращує зовнішній вигляд виробу.

Шерсть має властивість самоочищення, поетом вони не потребує частого догляду. Плед досить струснути і провітрити на свіжому повітрі. Якщо виникли серйозні забруднення текстиль можна випрати при дбайливому режимі. Температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Слід використовувати спеціальні миючі засоби. Сушити виріб слід в горизонтальному положенні, розклавши плед на поверхню, яка добре вбирає вологу.

У нашому інтернет магазині чудовий плед можна придбати за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб . Текстиль порадує всіх членів сімї, подарувавши тепло і домашній затишок. Модель стане прекрасним вибором для власного користування, а також послужить універсальним подарунком. Виріб можна піднести близьким і родичам з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
23365

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна мериноса 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
589,00 грн
Пледи Чилі від ТМ Vladi безсумнівно одні з найтепліших і мяких. Натуральна вовна альпаки сприятливо впливає на здоровя і самопочуття людини. За рахунок компактності плед можна завжди прихопити з собою на прогулянку, в...
497,00 грн
Купити чудовий плед від українського виробника Vladi - подарувати приємні емоції і тепло Вашим близьким. Цікава фактура, натуральні матеріали та високу якість виконання. Натуральна вовна новозеландських овець зігріє...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти