Артикул:
23337

Плед Vladi Метро 170 * 210

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 32 бали. Ваш кошик буде загальним 32 бали який можна перетворити на ваучер на 32,00 грн.

646,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

У сучасному світі людина відчуває багато стресів для підтримки здоровя і гарного самопочуття дуже важливо навчитися розслаблятися і знімати напругу. Прекрасний плед від українського виробника подарує максимальний комфорт і затишок. Виріб допоможе зняти втому і відновити сили.

Плед Vladi Метро 170 * 210 виконаний в класичному стилі. Поверхня прикрашена великою кліткою, а краю обрамлені бахромою. Саме так виглядав традиційний плед. До складу виробу входить натуральна шерсть, акрил і поліестер. В асортименті вироби в відтінках сірого, червоного, синього та інших кольорів. Текстиль виглядає дуже ефектно і здатний створити домашню атмосферу в будь-якому інтерєрі. Поставляється в поліпропіленовому пакеті на застібці блискавки з логотипом фірми. Фірмова упаковка зручна для транспортування і подальшого зберігання виробу.

Пропонований плед легкий і теплий, поверхня приємна на дотик. Додавання синтетики до складу робить більш доступним і довговічним. Текстиль збереже свій первинний зовнішній вигляд і корисні якості. Шерсть прекрасно зігріває, даруючи так зване, сухе тепло. Справа в тому, що під таким пледом неможливо перегрітися. Повітря вільно циркулює, а зайва волога швидко вбирається і виводитися. Натуральні волокна допомагають вгамувати біль і зняти напругу з мязів. Виріб рекомендовано для профілактики простудних захворювань. Текстиль має антибактеріальну властивість за рахунок присутності в шерсті ланоліну.

Шерсть має властивість самоочищення, тому виріб не вимагає частого догляду. Для підтримки чистоти плед досить струснути і провітрити на свіжому повітрі. Якщо забруднення носять складний характер текстиль можна випрати в пральній машині. Слід вибрати дбайливий режим прання, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах, розклавши горизонтально.

Прекрасний плед в традиційному стилі можна купити в нашому інтернет магазині. Зробити, це можна оптом і в роздріб в будь-який зручний час. Текстиль стане відмінним придбанням в власний будинок, плед подарує тепло і затишок всім членам сімї. Слід зазначити, що текстиль послужить універсальним подарунком, який можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
23337

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна 50%, поліестер 30%, акрил 20%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
від виробника: пакет поліпропіленовий на пластмасовій застібці-блискавки
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Cappuccino 140*200 Р-20
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти